Головна » 2012 » Січень » 19 » НОВИЙ ДИРЕКТОР У ТЕХНІКУМІ. Обійшлось без товариша Табачника
21:40
НОВИЙ ДИРЕКТОР У ТЕХНІКУМІ. Обійшлось без товариша Табачника
123456

Самбірський технікум інформатики і обчислювальної техніки- один з найстаріших навчальниї закладів у Галичині. У перщі повоєнні роки готовив спеціалістів ддя статистики, потім фахівців з електроніки.

Нині це один з найпотужніших центрів по підготовці  кадрів для багатьох галузей народного господарства. Особливою популярністю користуються випускники в комерційно-бізнесовій сфері.

Більше тридцяти років  педколектив очолював відданий освітній справ, почесний громадянин Самбора Віктор Якович Кузьменко -депутат багатьох скликань міської ради. Після виходу  його на заслужений відпочинок  педагогічний колектив обрав своїм наступним керманичем Козловського Мирона Михайловича, який до цього працював заступником директора по навчальній частині.

З нагоди цієї події до технікуму завітав майже весь склад самбірського уряду на чолі з міським головою Тарасом Копиляком, який зачитав відповідний указ Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника про призначення М.М.Козловського директором закладу. Так що презинтація відбувалась без участі столичного градоначальника. В.Я.Кузьменко був відзначений медаллю міськради за плідну і творчу працю. До речі, Віктор Якович залишається почесним директором технікуму. Таку довіру висловив його трудовий колектив. Зрозуміло, того дня не обійшлось без квітів, шампанського.

Переглядів: 902 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Клим   (29.02.2012 11:13) [Материал]
Багато показухи і реклами в цьому технікумі, а випускники дуже слабенькі!

2 stepan 1000   (22.01.2012 19:37) [Материал]
Мафія безсмерта?! Народ- пробуджуйся!

1 Препелиця   (22.01.2012 16:50) [Материал]
За які заслуги обраний теперішній керівник? Хто буде касу збирати при наступному прийомі до технікуму?

Ім`я *:
Email *:
Код *: