Головна » 2012 » Січень » 23 » Об”єднуємось чи роз”єднуємось?
21:14
Об”єднуємось чи роз”єднуємось?
123456

 Це запитання  виникло не випадково . Як і повсюдно  у державі на Самбірщині відзначали річницю Злуки. Реклама сповіщала, що святкова подія відбудеться у Народному домі. Користуючись  нагодою кожному ,хто мав бажання побувати на цьому заході пропонувалось, так би мовити, духовне чтиво. Два  видання потрапили до рук  автора цих рядків.  Одне-«Єдина сила», комітету опору диктатурі,інше-«Слово Руху»,газета Львівської  крайової організації Народного Руху України.

Не будемо аналізувати зміст публікацій, але тематика однотипна- заклик до обєднання перед наступними виборами до найвищого законодавчого органу держави. Можливо і намір хороший, але мимоволі виникає запитання: чому видавці не виступають під єдиним прапором, одним органом? Навіщо розпилювати творчі сили, матеріальні видатки, коли переслідують одну і ту ж мету? Скажемо більше,  про не високий авторитет осередку НРУ  в  нашому місті і районі говорить те, що представлений в депутатському корпусі одиницями , через компроментацію  політ сили попередниками. Не думаю ,що в інших регіонах  вища популярність. Мимоволі напрошується висновок, що окремі лідери НРУ намагаються  і далі експлуатувати   його бренд   перших років нашої незалежності. Хоч  відомо, на старому багажі далеко не заїдеш. Одне слово треба обєднуватись не на словах, а на ділі.

Переглядів: 670 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Кружик ов   (26.01.2012 23:51) [Материал]
Треба відкритим текстом писати про шакалів-шагалів, горобців-шпаків,кронжиків-буденків, через яких самбірський рух спустив дух

Ім`я *:
Email *:
Код *: