Головна » 2012 » Лютий » 12 » "Такого зухвальства не дозволяв жоден губернатор, – глядачі «Хто тут живе?»
01:43
"Такого зухвальства не дозволяв жоден губернатор, – глядачі «Хто тут живе?»
123456

8 лютого 2012р. фігурантом проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?», був керманич Львівщини Михайло Костюк. Прямий ефір, попри те, що фігурант не прийшов у студію, був надзвичайно живим і напруженим. А кількість глядацьких звернень на сайті була рекордною.

Резонансні журналістські матеріали викликали шквал відгуків: від захоплення та вдячності - до критики та іронії. Усі звернення, котрі надходили на сайт телеканалу ZIK http://tv.zik.ua та інформаційного порталу ZIK http://zik.ua, зважаючи на їх кількість, просто не змогли бути озвученими ведучим в ефірі.

Коментуючи дії фігуранта програми, люди писали: «Такого зухвальства не дозволяв собі ні один губернатор – ні Горбаль, ні Цимбалюк, хоч вони і були провладні» (Володимир, 08.02.12 р., 01:04).

«Дякую за відкриту розмову в прямому ефірі, такого у Центральній Україні не побачиш! Я вважаю, що з Галичини почнеться відродження демократичної європейської України. Чому ж демократична більшість в обласній раді не поставить питання про звільнення голови ОДА із займаної посади? Де люстрація кадрів?» (Валерій, 08.02.12р., 01:05).


Особливо вразив глядачів сюжет про реконструкцію вагономийних машин для вагонного депо №5 у Львові, на які були виділені чималі кошти. На відео, котре на адресу проекту «Хто тут живе?» надіслали небайдужі люди, було зафіксовано, що вагони миє не автоматизована мийка, а… жіночки із швабрами. І це на лютому морозі!

«Нехай пан Костюк пояснить, як приймали в експлуатацію мийні установки моторновагонного депо РПЧ-1 і ВЧД-1, котрі після урочистого відкриття паном Костюком ефективно не можуть запрацювати, хоч коштували від 27 до 30 тисяч. Немає чіткого постачання кислоти для миття вагонів» (Микола, 08.02.12р., 01:01).

Також у коментарях розгорнулися «баталії» між співбесідниками: «Шановні, прошу ведучого не ображати! Якщо ви – противник цієї передачі, то не дивіться її, а мені цікаво, як «жирують» люди, поки я виживаю за 2500 грн. І ця програма повчальна! Можливо, у нас справді буде справжній майдан! Все до цього йде! І таких бізнесменів ми викинемо з нашої землі! (Тролі, 08.02.12р., 23:47) – «Крутяться під ногами, розумієш, усілякі ЗіК'и! Заважають чесним губернаторам будувати розвинутий феодалізм! (Коментатор, 08.02.12р., 16:12)

Також люди скаржилися на свої проблеми: «Костюк став губернатором, обіцяючи погасити борги із зарплати. У Львівському радіотехнічному інституті не погасили жодної зарплати, навпаки, борг зріс майже до 12 млн грн (зарплата не виплачена за 29 місяців)! Обіцянка-цяцянка... До речі, чим не тема для ZIKу?» (ЛНДРТI, 09.02.12р., 11:37).    www.zik.com.ua 

 Подивитись запис передачі можна тут: http://tv.zik.ua/project/index/1

Переглядів: 828 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Видра   (12.02.2012 15:30) [Материал]
Виходить У самборі повний Штиль. Не має своїх Межигіря, не має іменних іномарок, не має дітей-мажорів, не має Отців у Законі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: