Головна » 2012 » Лютий » 14 » У Самборі засудили молодика, який проник до будинку, щоб напитися .
18:17
У Самборі засудили молодика, який проник до будинку, щоб напитися .
123456

Вівторок
14 лютого 2012

15:37

У Самборі на п’ять років засудили 24-річного чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник до чужого будинку, щоб напитися води.

Про це 14 лютого ЗІКу повідомили в СЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Дивне місце для «втамувати спраги» обрав собі 24-річний самбірчанин. Можливо виною цього стала все та ж гірка оковита.

Одного літнього вечора чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проходив повз один з приватних будинків у місті Самборі. Побачив відчинене вікно у підвалі. Молодик чомусь вирішив, що саме у цьому підвальному приміщенні зможе втамувати спрагу. Не роздумуючи, проник туди. На жаль, зловмисник води там не знайшов, проте побачив сходи і піднявся ними на кухню. Тут йому, нарешті, вдалося напитися. Раптом увагу «непроханого гостя» привернула цифрова фоторамка, що стояла на столику у вітальній кімнаті. Молодий чоловік взяв її, «щоби роздивитися», але вона впала на підлогу. Від цього пролунав сильний шум. Його почули власники будинку. «Гість» почав втікати тими ж сходами, якими й прийшов. Чоловік прихопив із собою цифрову рамку, яка йому дуже сподобалася.

Зловмиснику не вдалося далеко втекти. Біля вікна у підвал на нього чекав господар будинку. Згодом чоловіка забрали до Самбірського райвідділу міліції.

Проти нього порушили кримінальну справу, яку передали до суду.

Чоловіка було визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 162 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному проникненні до житла, та призначено покарання у вигляді штрафу в сумі 1360 гривень. Однак, враховуючи, що він у грудні 2010 року вже був засуджений за інший злочин, то суд визначив йому остаточне покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки, а також штраф у вказаній сумі.

zik.ua

Переглядів: 677 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: