Головна » 2012 » Лютий » 22 » Кличко зробив величезний вклад у розвиток всього українського, – львівський УДАР
10:52
Кличко зробив величезний вклад у розвиток всього українського, – львівський УДАР
123456

У Міжнародний день рідної мови Львівська обласна організація партії «УДАР» звертає увагу на те, який вклад в розвиток всього українського два дні тому зробив лідер партії Віталій Кличко.

Про це зазначив голова фракції УДАРу у Львівській облраді Іван Горон, коментуючи дорікання про те, що «УДАР»івці не надають достатньої уваги розвитку української мови, культури, історії тощо, – інформує прес-служба партії.

«Я не говорю про розвиток українського спорту, чи боксу – тут братам Кличкам просто не має рівних у світі, я наголошую на тому, з якою повагою до держави з гордим ім’ям – Україна, до шляхетної поведінки нашого боксера-політика, який здолав хамство та невігластво свого опонента ставиться увесь світ. Погодьтеся, приємно від усвідомлення того, що бій українського чемпіона, гімн нашої держави, його щирі слова подяки за підтримку українською мовою слухають у понад 150 країнах світу, що понад 100 провідних телеканалів світу звернулися до організаторів двобою щодо права показувати поєдинок з українським боксером», – зазначив Горон.

На думку депутата, досі жоден українець не мав такого успіху – гімн України слухали 500 мільйонів глядачів.

«Що це – як не найкраща пропаганда української мови, культури та звичаїв серед усього світу, яка ще політична сила долучається до розвитку рідної мови у такому масштабі?!», – підкреслює Горон.www.zik.com.ua 

Переглядів: 640 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: