Головна » 2012 » Лютий » 28 » Програми, програми…вперед ногами
03:50
Програми, програми…вперед ногами
123456


Місцеві друковані часописи сповістили, що 14 і 16 лютого ц.р. відбудуться сесії районної і міської рад. Серед 23 питань порядку дня, які намітили розглянути на кожній з них, переважають  «Програми». Мимоволі напрошується  аналогія з «програмами- ілюзіями» відомої КПРС,  з якими жили впродовж більш, як 50 років у нашому галицькому краї.Виходить, що цього стереотипу мислення ніяк не можемо позбутись

Для прикладу міські депутати планують обговорити «Програму розвитку туризму на 2012 рік».Про який поступ  тут може йти мова , коли на цей рік в бюджеті передбачили, аж … 10тис.грн.  В Районі зовсім нічого не заклали, тому  ця тема  у райців не знайшла свого відображення. А Шкода, адже на носі Євро-2012.

Не має потреби далі аналізувати, якими проблемами спробують переобтяжувати себе наші обранц і на своїх зібранях. Все впирається у фінансовий бік справи. Той мізер, який є треба ефективно використати.  Тому не завадило б до порядку дня  обидвох сесій  внести   пункт : Про обєднання міської і районної рад в один орган самоврядування. На половину  відпаде кількість «Програм», а користь від тих , що залишаться, стане не паперовою , а реальною. Рівно на стільки ж зменшиться кількість бюрократів. В реальному житті виходить, що одні з кравчучками щодня на ринку перебувають, а інші в теплих кабінетах кавусю попивають. За рахунок платників податків вигадують програми, програми...вперед ногами, які стають "мертвими" уже в зародковому стані.Так чи ні? Приєднуйтесь до розмови. Залучайте до неї інших. Інакше ми приречені бути в "обіймах" бюрократів. 

м.Самбір

Переглядів: 789 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Мудрий   (14.02.2012 17:51) [Материал]
Хто слово і ділом, а для декого" життя стало кращим". Відірвіться від канцелярського стола і прислухайтесь до гірких, але справедливих докорів.

2 самбірчанка   (14.02.2012 11:36) [Материал]
такі люди як та Оксана , що пише , ніколи не буде задоволена тим , що відбувається в нашому місті , а що вона робить для того , щоб життя стало кращим , що !!!!!!!!!!!! Пише писака всякі каки ....

1 Голуб   (08.02.2012 21:15) [Материал]
Правда під носом.Перегляньте скільки приміщень запруднено чиновниками. Заводи, підприємства не працюють, службовці множаться , як колорадські жуки. Чому про це не розповідаєте через інтернет?

Ім`я *:
Email *:
Код *: