Головна » 2012 » Лютий » 29 » КЛИЧКО ПРОПОНУЄ ВЖЕ ЗАРАЗ ПОЧАТИ ЗАХИЩАТИ ВИБОРИ
03:50
КЛИЧКО ПРОПОНУЄ ВЖЕ ЗАРАЗ ПОЧАТИ ЗАХИЩАТИ ВИБОРИ
123456


Версія для друкуКоментарі22

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пропонує опозиції вже зараз створити спеціальний координаційний центр із захисту результатів парламентських виборів.

Свою ініціативу він висловив під час зустрічі з лідерами опозиційних партій, зокрема, "Батьківщини", "Фронту Змін" та інших, повідомилиУНІАН у прес-службі партії "УДАР".

Кличко впевнений у тому, що опозиція отримає переконливу перемогу на парламентських виборах у жовтні 2012 року, але результати виборів потрібно буде захищати разом.

За словами Кличка, сформувати склад цього координаційного органу потрібно вже у березні. Очолити його має людина, яка володіє досвідом захисту результатів волевиявлення громадян і боротьби з фальсифікаціями.

Кличко запропонував колегам по опозиції конкретну кандидатуру керівника центру захисту результатів волевиявлення і чекає реакції на його ініціативу з боку керівництва опозиційних партій, зокрема, Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка та інших.

"Ми вийшли до партнерів по опозиції з конкретною ініціативою і кадровою пропозицією і чекаємо протягом найближчих днів їх відповіді. Переконаний, вона буде позитивною", – зазначив Кличко.

Українська правда 27 лютого 2012р.

Переглядів: 855 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (01.03.2012 16:06) [Материал]
Виборами і УДАРИМО пахана і паханят!

Ім`я *:
Email *:
Код *: