Головна » 2012 » Березень » 5 » В Україну на продаж завозять все, що не має шансів потрапити у цивілізовані країни.
12:50
В Україну на продаж завозять все, що не має шансів потрапити у цивілізовані країни.
123456

Про якість товарів я задумався, коли прорвався шланг-американка і вода затопила сусідів. Такий шланг мав би працювати не 3, а принаймні 20 років. Також тріскають і газові шланги, загрожуючи нічним отруєнням всім мешканцям квартири. Навіть кваліфіковані майстри мають труднощі з купівлею якісних матеріалів і запчастин, хоча готові платити вищу ціну. Майже всюди продають китайське, силумінове, підроблене, неякісне.

В Україні заборонено вирощувати ГМО-рослини і ввозити харчові продукти з ГМО-компонентами. Натомість більше 25% продуктів у супермаркетах їх містять, хоча на етикетках цього не зазначено.

Майже все доступне на ринку м’ясо і птиця нашпиговані гормонами. Дорогі копчені ковбаси містять далеко не 100% натурального м’яса, та й їх вже не коптять, а вимочують у хімікаліях. А варена ковбаса – це взагалі напів-штучний продукт. Молочні продукти в магазинах також у значній мірі є підробками. Майже все, що ми їмо містить цілу купу хімікатів – стабілізаторів, ароматизаторів, консервантів.

Селяни і фермери не мають де купити якісних засобів хімзахисту – у нас продають в основному те, що в розвинених країнах мають списати і утилізувати. Але, замість тратитися на утилізацію, це привозять в Україну, перепаковують, сертифікують і заробляють добрі гроші. Аграрій платить як за якісну хімію, але змушений збільшувати концентрацію. Відповідно, вирощені рослини містять значні залишки не розкладених хімічних сполук.

Ми заправляємо наші автомобілі «забадяженим» бензином. На ньому не лише проїжджаємо менший кілометраж, нищачи при цьому двигуни, але і вся країна дихає отрутою від вихлопів тієї «бодяги». В наші квартири надходить газ, розбавлений інертними складниками – лічильник крутиться швидко, а чайник закипає довго.

Наші діти добровільно і за немалі гроші труяться шкідливими харчами - чіпсами, сухариками, «коками і пепсями», фастфудами, солодкими водичками, порошковим морозивом та купою іншої гидоти. Вже нема в продажі цукерків чи солодощів без консервантів. Діти бавляться небезпечними китайськими іграшками, виробленими для країн «третього світу». Купити їм можна лише досить дорогий, але неякісний одяг та взуття. Бо якісні більшості родин взагалі не по-кишені.

Лікарі у дитячих лікарнях вам розкажуть, як жахливо погіршилося здоров’я дітей за останні роки. Якими масовими стали різноманітні патології, як драматично знизився рівень імунітету і якого поширення набули все можливі прояви алергії.

Коли діти виростуть – почнуть труїтися пивом, яке може зберігатися пів-року, підробленим вином, «паленими» коняком та горілкою, якими рясніють наші магазини.

Про цигарки не говорю – це усвідомлене самознищення. Як і наркотики, промоція та торгівля якими організована масштабно і безкарно, під «кришами» силовиків.

В Україну на продаж завозять все, що не має шансів потрапити у цивілізовані країни. Це вдається завдяки грандіозній корупції митників, контролерів, інспекторів та всієї іншої державної братії. При цьому знищується власне виробництво і вивільняється споживчий ринок для іноземного «лайна».

Наші ліси вирубують нещадно. Озера та джерела приватизовують. Ріки забруднені так, що пити з них воду небезпечно. Селяни нищать самі себе, масово викидаючи сміття у ліси, озера та ріки.

Екологічна ситуація дуже загрозлива.

І не лише екологія навколишнього середовища. Таким ж агресивним і загрозливим є віддео- і аудіо-середовище. Ми оточені дебільними рекламними плакатами, в телевізорі лише всілякі ток-шоу і серіали, звідусіль чуємо «блатоту і галіму попсу». В газетних кіосках переважна частина продукції – це рекламне і гламурне сміття іноземною мовою.

Так можуть жити лише люди, котрі себе не поважають.

Котрі не мають почуття власної гідності.

Зрештою, позбавлені здорових інстинктів самозбереження.

Таких людей ніколи не будуть поважати і не будуть з ними рахуватися. Ні іноземці, ні власні урядовці та олігархи.Цей стан справ не залежить від зміни влади, політичного курсу чи особи президента.Ніякий месія чи опозиція нічого не здатні поправити.Так буде доти, поки люди не почнуть поважати самі себе.Лише громадяни із почуттям власної гідності здатні захищати свої інтереси і належно облаштувати своє життя у власній країні.

Автор: Богдан Панкевич

ZAXID-NET

 Адмін. Прочитай і передай, що щохвилини, щогодини, щодня чекає тебе, сусідів, друзів, знайомих. Задумайся, яка доля твоя, твоїх дітей, твоїх онуків. Не будь байдужим.

Переглядів: 569 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Гробовий   (12.03.2012 19:13) [Материал]
Ви всі мудрі. Бракує німця, він би навів порядок. Шкода, що другі совети німаків скоро вигнали. Треба на когось не надіятись а до свят братись за роботу.

1 Богдан   (12.03.2012 12:57) [Материал]
Вся набережна- суцільний смітник. Просто не знаю на кого кивати. ЙФду прибирати навпроти своеєї хати. Може сусіди так зроблять теж? А санстанція з торбами ходить по садках, школах, скалепах. Де той Йосип, що юш вші з бізнесу

Ім`я *:
Email *:
Код *: