Головна » 2012 » Березень » 11 » З участю обласного ПОЦа… Хто кого ублажає, а хто кого за дурників має?
00:04
З участю обласного ПОЦа… Хто кого ублажає, а хто кого за дурників має?
123456


 Цими  днями місцеві  газети повідомили про призначення Романа Лазірка начальником ДПІ в Самбірському районі, який   вже обіймав цю посаду на Самбірщині.   Друковані часописи  вмістили також світлини про цю подію ,на якій крім перших осіб міста і району був присутній заступник начальника Львівської обласної державної податкової служби Олексій Сторчило.

 В одному випадку квіти винуватцю торжества вручає міський голова Тарас Копиляк, в іншому- голова райдержадміністрації  Іван  Білак. Чи є потреба,аж так афішувати про цей, здавалось би , рядовий випадок,адже йдеться про звичайний чиновницький ритуал? Тим більше виділяти майже по половині першої полоси кожної з газет із ідентичним заголовком?

 Виявляється-  це вже   « традиція»  регіональних «акул пера» з номера у номер  звеличувати місцевих градоначальників . Тепер до цього долучились і , так звані,  оплачувані офіційні   інтернет-сайти, радіо-телеефір локального значення тощо.

Нікому  поламати це пустодзвонство,хвальбу з приводу і без нього, бо як зізнався пан Білак,  він місцевих  газет не читає , інтернет не переглядає.   Відомо, що читачі преси  та інтернет-користувачі не дуже схвалюють таке  угодовство  за рахунок платників податку та передплатників. Останнім,  часто- густо  в «добровільно- примусовому» порядку, пропонують друкований "харч" не першої свіжості.  

В  бюджеті міської ради на 2012рік передбачена «Програма висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування» на яку виділяється 361000 ( триста шістдесят одна) тис. грн.  Не менш щедрими, адже не із своєї кишені, виявились і в районній раді. В той же час , на розвиток фізичної культури і спорту, туризм в регіоні асигнують по залишковому принципу.Ми вже не говоримо про брак коштів на фінансування медицини, освіти, культури.А повчитись є у кого, наприклад, у  Буському районі на фізичну культуру і спорт окремим рядком виділили 1млн.37 тис. грн. Хіба фінансові можливості нашого регіону менші ніж у Буську?

Філософське  запитання: хто кого   ублажає(«висвітлення діяльності»), а хто кого , за дурників  має- залишимо  відкритим? 

 

Переглядів: 621 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Федьо   (12.03.2012 19:06) [Материал]
Коли п.Білак пресу не читає, то хто і чому йому догоджає?

3 Перебендя   (12.03.2012 12:31) [Материал]
Яке їхало- таке здибало. Всі з одного корита. Може досить паничів годувати?

2 Oksana   (12.03.2012 12:23) [Материал]
Чиновники позують, а їх фотографують. Такий обмін любязностями.. Може колись надоїсть це взаїмне блюдолиство, якщо хочете хамство, перед читачами?

1 stepan 1000   (12.03.2012 00:55) [Материал]
Це буде доти,поки люди ,освічені люди не візьмуть владу на всіх рівнях .Для цього і є ВИБОРИ ! А щоб перепало з" панського столу" щось " акули пера" мусять наввипередки "лизати чоботи" і Білака,і Копиляка,правда, за народні гроші!

Ім`я *:
Email *:
Код *: