Головна » 2012 » Березень » 15 » Поляки на Самбірщині вчитимуться, як впроваджувати проекти ООН
13:37
Поляки на Самбірщині вчитимуться, як впроваджувати проекти ООН
123456

Село Корналовичі Самбірського району  прийме 25 викладачів та студентів одного з польських вишів. Вони вивчатимуть досвід впровадження проектів ООН.

За останніх кілька років Самбірський район увійшов до лідерів втілення міжнародних проектів «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У с.Корналовичі, зокрема, за кошти Євросоюзу та співфінансування з районного бюджету і за участі громади відремонтовано приміщення ФАПУ. Але роботи були виконанні настільки фахово і якісно, що тут задумали відкрити амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

«Європейський проект, – наголосив заступник голови райради Віталій Кімак, – дав реальний поштовх до поліпшення медичного обслуговування населення. Разом з тим у с. Корналовичі триває підготовка до заміни вікон у школі за кошти міжнародних донорів. Ще чотири села Самбірщини подали заявки на участь у другій фазі проектів «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». І також розраховують за чужі кошти вирішити ті проблеми, які ці територіальні громади вважають для себе пріоритетними».

 zik.ua

Переглядів: 1526 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: