Головна » 2012 » Березень » 27 » Персональні бюджетні дзвонарі
02:19
Персональні бюджетні дзвонарі
123456

 

Двома бюджетними рядками передбачено кошти на висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування. В одному випадку  на 2012рік асигнується 351000тис.грн., в іншому  ще 10тис.грн.  Не важко розгадати цей фінансовий ребус: більша сума йде на газету «Новини Самбора»,  менша- на  інтернет-захцянки ратушних чиновників.  До офіційного сайту міської ради  днями зявився  своєрідний додаток -сайт Народний дім.

Переглядаючи друкований і ефірний ресурс помітно, що вони не доповнюють, а «переспівують» один одного.  З номера в номер, поряд з хвалебними матеріалами, подаються також світлини міського голови Тараса Копиляка та його оточення.

Як правило, кожен номер четвертої сторінки газети починається з вітання від міської ради, виконавчого комітету та редакції газети. Аналогічно вчиняє і "Голос Самбірщини". Так бюрократи запровадили правило  поздоровляти один одного з іменними подіями за кошти платників податків. А з якої рації  така  «пільга»? Що з цього приводу скажуть у державній контрольно-ревізійній службі?

Вже не перший рік піднімається питання про видання на Самбірщині одного друкованого органу, де б співзасновниками крім органів місцевої влади виступав творчий колектив. Але віз і нині там: як в ратуші, так і в білому домі воліють мати персональних дзвонарів.
Переглядів: 886 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (25.03.2012 03:47) [Материал]
І що хлопці хлопців в ратуші та білому домі хвалять?!А може вони закохані одні в одних?!Cпівчуваємо жіночкам!

Ім`я *:
Email *:
Код *: