Головна » 2012 » Квітень » 16 » Хто намагається купити голос на виборах, не збудує щось добре в Україні, - Глава УГКЦ
12:10
Хто намагається купити голос на виборах, не збудує щось добре в Україні, - Глава УГКЦ
123456



Напередодні майбутніх парламентських перегонів УГКЦ звернеться до вірян із закликом не продавати свої голоси в користь якогось кандидата чи партії, а зробити свій вибір усвідомлено заради втілення християнських цінностей у життя. Такі плани озвучив в інтерв’ю на П’ятому каналі Патріарх Святослав (Шевчук).

«Ми не будемо вказувати за кого голосувати, але ми будемо звертатися до наших людей не продавати свої голоси. Тому що той, хто намагається купити голос, вже не може бути тим, хто збудує щось добре в Україні», - заявив він.

Глава УГКЦ наголосив, що вибори до парламенту подія важлива, неординарна, від неї залежить майбутнє кожного з нас і тому у день голосування кожен повинен прийти до виборчих дільниць.

«Вибори не є якась другорядна поверхова річ. Бо потім ми за свій вибір понесемо відповідальність. Ми знаємо, що українці змучені демократією. Але ми закликатимемо їх той вибір зробити, не втікати від нього. Бо не зробити свій вибір – це є велике зло – прояв громадянської незрілості» - сказав Патріарх Святослав.

«Ми будемо закликати громадян своїм голосом обирати нову незалежну Україну. Тобто звернемося із закликом стати християнином у момент голосування. Ми повинні проголосувати за втілення певних християнських цінностей у наше громадянське і суспільне життя», - наголосив Глава УГКЦ.

галінфо

Переглядів: 620 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Oksana   (16.04.2012 13:56) [Материал]
Михась.Українські батюшки знають на чому можна заробити.Готують нарід до "волевиявлення" потрібного.

Ім`я *:
Email *:
Код *: