Головна » 2012 » Квітень » 19 » Футбол. Євро- 2012 по-самбірськи
02:43
Футбол. Євро- 2012 по-самбірськи
123456

  Скажемо наперед, що такого футбольного дійства, яке відбулось у минулий світлий Великодній вівторок на міському стадіоні Самбора, давно не було. Справжне спортивне видовище подарували численним глядачам, а їх за візуальними підрахунками зібралось кілька тисяч, учасники фінальної гри за весняний кубок району-   луківська «Ватра» та долобівський «Дністер».

 З обидвох сторін численними були групи підтримки. Вулиця Коперніка, що прилягає до стадіону, була вщент заповнена  десятками легкових автомобілів,, автобусами, які доставили на матч фанатів. Їх присутність відчувалась по реакції за ходом гри, емоційною підтримкою з трибун.

 Уже в першому таймі повели в рахунку луківчани, але хлопці з Долобова виявились твердим горішком. В другій половині матчу вони зуміли зрівняти рахунок. Щоразу виникали гострі моменти біля воріт обидвох команд, але бракувало прицільного завершального удару.

Основний час так і завершився з рахунком 1-1. При виконанні пенальті першими дали осічку луків чани. Потім промахнулись долобівці.  Про  напругу свідчив той факт, що останніми довелось виконували штрафні удари воротарям. І тут невдача спіткала представника «Ватри».

Високу оцінку  цьому  поєдинку однозначно давав кожен, хто спостерігав за розвитком подій на зеленому полі того дня. Сільські хлопці продемонстрували хорошу фізичну підготовку, техніку володіння м’ячем, а головне колективні бійцівські якості. Є чому позаздрити і повчитись міським аматорам шкіряного мяча.

Головний приз-  футбольний кубок району команді «Дністер» з Долобова вручив спонсор змагань ,депутат обласної ради Ярослав Дубневич. Гравці  та тренер  Михайло Ільчинський  були відзначені дипломами. За друге місце винагороду отримали луківські хлопці та їх наставник.                                                     

Кращими гравцями визнано Зоряна Клюку з «Ватри» та Василя Бабія з «Дністра».                                      

На відмінно справився із своїми обов’язками арбітра матчу пан Денис  та його помічники.                 

З піднесеним настроєм покидали самбірську футбольну арену численні уболівальники. Котрийсь із них  жартома назвав це свято, як міні- футбол  Євро-2012 по- самбірськи.

P.S.Шкода лишень , що депутати обласної ради обрані від Самбірщини, не долучились як спонсори згаданого вище дійства.

Переглядів: 1253 | Додав: Oksana | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 3
3 дмИТРО   (26.04.2012 07:31) [Материал]
Буде міським головою пан Ярослав Кузьмяк -настане у Самборі справжній футбол. Тепер мусимо заздрити командам з Лук, Долобова. Така правда

2 Хрін   (21.04.2012 16:17) [Материал]
де ж би обійшлося без дубневича, з одного боку Самбірщини Лопушанський всіх миє, не дивно в Самборі воду дальше відключають, з другої сторони Самбірщини, Дубневич нашими з вами грошима розкидається, аху.... спонсори, не 1:0 а 2:0 на користь Яника на Самбірщині

1 stepan 1000   (19.04.2012 03:03) [Материал]
1:0 на користь януковича !t

Ім`я *:
Email *:
Код *: