Головна » 2012 » Травень » 2 » З першим травня, з новими звалищами сміття!
21:01
З першим травня, з новими звалищами сміття!
123456

Від імені і по «паручєнію» керівництва міста, вітаємо всіх «дорогих та рідних самбірчан» з першим травня. Бажаємо їм. гарно відпочити на берегах засміченого Дністра та в парку, який прилягає до вілли міського голови п. Копиляка. Чи це принесе Вам радість і добрий настрій, ми не гарантуємо. Гарантуємо купи сміття, купи битого бетону та інших будівельних відходів, заросле молодіжне озеро, поламані лавочки та гори зрізаних дерев. Міська влада навіть не спромоглася вивезти мішки з сміттям, яке школярі визбирали біля мосту до Найдорфа. Вже більше місяця чорні мішки повні сміття лежать, а СКП «Об’єднане» їх ніяк не забере. В результаті чого у це місце непорядні мешканці звалюють своє сміття і там скоро утвориться імпровізоване звалище, прямо на самому березі річки Дністер.









 Агов Голово! Що Ви там в передвиборчій програмі про Дністер говорили?

«sambir.biz»

Переглядів: 751 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Роман   (03.05.2012 10:38) [Материал]
А чи не техніка ПМП "Ліля" використовувалась для крадіжки гравію в санітарній зоні свердловин водоканалу? Які органи повинні дати на це відповідь? Чекаємо і надіємось.

1 дмИТРО   (03.05.2012 08:10) [Материал]
пан Тарас обіцяв, що зробить набережну і місце для купання самбірчан впорядкує коли хотів взяти півтора гектара землі під будову котеджів. Ділянку взяв продав , а решту ... казав пан-кожух дам, та слово його тепле. Такі авторитети нами керують.

Ім`я *:
Email *:
Код *: