Головна » 2012 » Травень » 4 » Львівський КОД визначився з принципами обрання кандидатів-мажоритарників
12:59
Львівський КОД визначився з принципами обрання кандидатів-мажоритарників
123456

Львівський КОД визначився з принципами обрання кандидатів-мажоритарників


Львівський КОД визначився з принципами, які ляжуть в основу відбору кандидатів в мажоритарних округах у Львівській області. Про це Гал-інфо розповів координатор робочої групи з організації проведення праймеріз в середовищі опозиції на Львівщині Ярослав Рущишин.

Розроблений документ розіслали партіям, які входять у КОД.

Наступний крок, за словами політика, визначитися з принципом відбору конкретного кандидата, якщо їх виявиться кілька на округ.

«Ми повинні розробити цей механізм ще до того, як дійде до конкретних прізвищ. Я вважаю, що найкраще буде запитати в громади, кого вона хотіла б бачити своїм кандидатом. Таким чином зможемо протистояти кандидатові від влади, який просто засипле округ грішми», – додав Рущишин.

Екс-депутат Львівської облради вважає, що опозиціонерам потрібно буде шукати компроміс між своїми кандидатами і тими, які рекомендуватиме партійне керівництво з Києва.

«З одного боку, ми хочемо, щоб в парламенті були представлені місцеві депутати, галичани. З іншого, хочемо, щоб опозиційний кандидат гарантовано переміг», – зазначив він.

Гал-інфо

Переглядів: 715 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: