Головна » 2012 » Травень » 8 » Чи самоліквідується гравійний «кооператив» КДБ?
00:40
Чи самоліквідується гравійний «кооператив» КДБ?
123456


Абревіатуру КДБ місцеві допитливі  розшифровують за прізвищами перших літер керівників Самбірщини.  Щоб розвіяти ймовірність існування такого, з дозволу сказати, « бізнесового об’єднання»,  цими днями була проведена нарада по боротьбі з незаконним грабіжем гравійно-піщаної суміші , нанесенню шкоди оточуючому  середовищу через такі протиправні дії. Вів її голова райдержадміністрації Іван Білак.

До принципової і предметної розмови були залучені керівники силових структур,  природоохоронних і землевпорядних служб, управління осушних систем, районні депутати  та інші відповідальні службовці.

Про важливість і актуальність піднятих  проблем засвідчило і присутність місцевих журналістів, представників громадськості. Підкреслювалось на об’єднанні зусиль в недопущенні руйнування берегів і русла   Дністра через крадіжку річкової суміші,яка використовується як будівельний матеріал, що розцінюється як екологічне лихо, адже завдається шкоди всьому живому у воді  та прилеглій території. Саме на цьому акцентували  увагу  виступаючі і , зокрема,голова районної ради Геннадій Дейниченко.

Шкода, що такий захід відбувся без першиих осіб  самбірської міськоі влади,які також не повинні бути осторонь цієї напасті в регіоні. Більше того, зафіксовані непоодинокі  факти  забору гравію в охоронній санітарній   зоні, де знаходяться міські свердловини, звідки йде постачання води для самбірчан. Не без підстав говорять,що на шлях скоєння цих випадків  спонукають  відповідальні (безвідповідальні)   вчинки ратушних "капітанів".

Мещканці , що проживають на прилеглій до Дністра території також потерпають від  такого круглодобового бізнесу з використанням потужної  техніки, які перетворюють шляхи у суцільні вибоїни, не витримують  інтенсивного руху і будинки, що біля доріг.  На окремих відрізках вже і не помітно асфальтового покриття доріг, з яких піднімаються "стовпи" пилюки після проїзду автомашин. Тому готові вдаватись до радикальних заходів протистояння.

 Як би ми іронічно не ставились до назви гравійного «кооперативу» КДБ, але доля правди в цьому є. Тому висновки потрібно робити всім і проведена нарада не повинна  стати  черговою бюрократичною галочкою.

Життя покаже наскільки серйозно сприйняли присутні настанови голови районної держадміністрації Івана Білака, голови районної ради Геннадія Дейниченка,адже вимоги були поставлені конкретні і персональні.

 

Переглядів: 616 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 ХрІН   (10.05.2012 18:13) [Материал]
Пані Михайліна,арифметика проста наука, 3 машини шутру на село 1 раз в 5 років перед виборами, 1-2 на церкву, а скільки попри те? якби ж то тільки на потреби району, а на самбірському гравію сидить пів області якщо не більше, ви подивіться машини з логотипами яких будівельних фірм та ПМК гасають по Самборі через ніч. Ви мабуть не уявляєте масштабів цього бізнесу. Чомусь як мені потрібно шутру на хату, паркан і т.д. то я простий смертний на власному легковику з причепом не можу сам собі набрати, я ж бо злодієм буду, і показуху зроблять по газетах "Дивіться на гравійного мафіозі".
А щодо де взяти гравій, так у нас ще працюють офіційні карьєри (той самий карьєр Француза), навіщо зразу до Польщі

3 Oksana   (09.05.2012 08:54) [Материал]
Записуйте номера тракторонавантажувачів, самоскидів- ми будемо їх публікувати. Надсилати на електронну пошту нашу: oksanasam@pochta.ru Дзвоніть на міліцію-102. Разом поборимо мафію

2 Михайліна   (08.05.2012 19:32) [Материал]
пані Оксано! А що виходить, як потрібно шутру на церкву то треба їхати за ним до Польщі? Всі мудрі. Як дорогу коло школи треба підсипати-всі летять за допомогою до влади, а тепер як можемо її ганимо. Хіба це правильно?

1 ХрІН   (08.05.2012 19:30) [Материал]
Дуже мабуть була цікава та змістовна зустріч. Самі для себе і про себе. Як там стара приказка, перефразую бо не пригадаю, кричать лови злодія а самі під шумок промишляють?

Ім`я *:
Email *:
Код *: