Головна » 2012 » Червень » 5 » Ще одні вибори - і країни не буде, - мер Львова про мовний закон
21:18
Ще одні вибори - і країни не буде, - мер Львова про мовний закон
123456










57
Фото: Андрій Садовий

Закон про мови, який проштовхують в парламенті – це цинічна і брутальна спроба поділити країну і здобути бали перед виборами. Це насправді жахливо, що замість серйозної дискусії про критичні для країни проблеми, людям кидають «кістку розбрату». Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«На жаль, наші політики не мають ані краплини відповідальності перед країною. Вони лише слухають приїжджих авантюристів-політтехнологів, які їм обіцяють ріст популярності, а насправді працюють на розкол країни. Ще одні такі вибори і країни не буде», - сказав мер Львова.

Андрій Садовий також заявив, як реагуватиме на впровадження закону як міський голова Львова. «Для мене є Конституція України, яка каже, що державною мовою є українська. Крапка. Я не вірю, що цей закон взагалі буде впроваджуватись. Його не для цього приймали. Людей сьогодні не це хвилює. Запитайте в будь-якого російськомовного мешканця Східної України – чи йому взагалі потрібний цей закон і такий захист? Чи взагалі в країні існує проблема з російською мовою?!», – наголосив мер.  

Нагадаємо, 5 червня 2012 року Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект про засади мовної політики авторства Вадима Колесніченка та Сергія Ківалова.

Джерело: 
ZAXID.NET
Переглядів: 731 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: