Головна » 2012 » Червень » 10 » Перший футбольний матч у Львові відбувся без порушень громадського порядку
10:58
Перший футбольний матч у Львові відбувся без порушень громадського порядку
123456
10 Червня 2012 11:45

Міліція Львівської області забезпечила охорону громадського порядку під час проведення першого у Львові матчу Чемпіонату Європи з футболу між командами Португалії та Німеччини. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Для забезпечення безпеки громадян, у тому числі іноземних вболівальників, до Львова приїхали правоохоронці з різних регіонів країни. Усі дії українських правоохоронців, зокрема, біля стадіону «Арена-Львів», де на момент матчу перебувало близько 33 тисяч фанатів, були чіткими та злагодженими, що дало змогу контролювати за ситуацією і не допустити значних правопорушень.

Не зафіксовано порушень і на двох фан-зонах, одну з яких організовано у центрі Львова, а іншу - на території Львівського іподрому.

Такими ж чіткими були дії співробітників Державної автомобільної інспекції Львівської області та приданих сил. Попри те, що багато вболівальників приїхали до Львова транспортними засобами, організацію дорожнього руху було забезпечено таким чином, що заторів у місті практично не виникало. Крім того, державтоінспектори забезпечили безперешкодне пересування людей у визначених пішохідних зонах у місті Львові.

Гал-інфо

Переглядів: 658 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: