Головна » 2012 » Червень » 11 » Фаріон вимагає звільнити водія маршрутки, який на її прохання не вимкнув у салоні російську музику 9
17:12
Фаріон вимагає звільнити водія маршрутки, який на її прохання не вимкнув у салоні російську музику 9
123456


Депутат Львівської обласної ради Ірина Фаріон звернулася до начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Миколи Жука та до голови постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку міської ради Івана Гринди з вимогою організувати масові рейди у транспортних засобах для перевірки виконання рішення сесії ЛОР про заборону музичного супроводу в громадському транспорті.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

У своїй заяві Ірина Фаріон повідомила, що 11 червня, приблизно о 12.30, на зупинці по проспекту Чорновола (біля будинку № 57) вона сіла у транспортний засіб № 54 «вул. Богдана Хмельницького-пр.Червоної Калини», ВС 3250 АА.

«У салоні звучала російська музика. Я попросила вимкнути музику, на що водій бурхливо, зі злістю відреагував: «Шо, вона вам мішає». Натомість я зробила покликання на рішення Львівської обласної ради № 325 від 20 грудня 2011 року, пункт 3.6.5: «Забезпечити під час перевезень відсутність будь-якого музичного супроводу як такого, що загрожує безпеці руху і створює психологічний дискомфорт для пасажирів. Передбачити покарання за порушення цієї умови». Водій у нестриманих емоціях, ковтаючи лексику, викидав з себе уривки фраз на зразок, що йому байдуже до рішень місцевих сесій і, мовляв, ви тільки те й робите, що «говорите» і «зі своєю мовою носитесь», – розповіла депутат.

Вона наголосила, що музику «цей громадянин в краватці та костюмі» так і не вимкнув.

У зв’язку з цим Ірина Фаріон вимагає скликати депутатську комісію інженерного господарства, транспорту та зв’язку міської ради і розглянути цей випадок демонстративного невиконання рішень місцевого органу влади.

Крім того, вона вимагає звільнити водія з посади без права водити будь-який транспортний засіб на професійному рівні, а також організувати масові рейди у транспортних засобах з метою перевірки виконання рішення сесії Львівської обласної ради і притягнути до відповідальності всіх, хто не виконує зазначеного рішення.

Нагадаємо, голова комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайло Задорожний у коментарі Вголосу розповів, що пропозиція депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Ірини Фаріон про заборону будь-якого музичного супроводу під час перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування вступить у дію лише після прийняття відповідної програми.

Вголос

Переглядів: 648 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (12.06.2012 16:00) [Материал]
А хто винуватий!?

Ім`я *:
Email *:
Код *: