Головна » 2012 » Червень » 15 » Самбірська міська рада виграла три обласні мікропроекти
12:51
Самбірська міська рада виграла три обласні мікропроекти
123456


Самбірська міська рада вперше взяла участь в конкурсі мікропроектів розвитку місцевих громад Львівської області, запропонувавши три проекти.

Вони виявилися найпривабливими для комісії, що й забезпечило їм перемогу. В результаті Самбір для їх реалізації з обласного бюджету отримає частину коштів.

За словами мера Тараса Копиляка, фахівці відділу розвитку економіки, підприємництва, торгівлі та інвестицій розробили і запропонували проекти, які є проблемними для древнього міста, а саме: «Впровадження енергозберігаючих заходів в гімназії м.Самбора», «Реконструкція зовнішнього освітлення м.Самбора з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, 1-й етап», «Капітальні роботи по розчистці русла р. Млинівка».

Через хронічну нестачу бюджетних коштів, наголосив Тарас Копиляк, роками не вирішувались актуальні для Самбора проблеми, які в першу чергу стосувалися створення належних умов у гімназії – одному з найстарших і найкращих навчальних закладів, реконструкції зовнішнього освітлення чи очищення русла річки Млинівка, котра в силу певних причин перетворилась на відкритий каналізаційний канал.

Тому ці питання, сказав мер, для древнього Самбора були і залишались болючими і задавненими, а професійне їх відображення в проектах стало вирішальним для перемоги. Фінансування їх проводитиметься з обласного бюджету спільно з громадою. А це значне полегшення для місцевої казни.

Реалізовуючи проект щодо реконструкції зовнішнього освітлення, з’являться енергозберігаючі технології, які дозволять забезпечити стовідсоткове освітлення у вечірній час вулиць міста, що покращить рівень комфортності проживання мешканців Самбора.

Зік

Переглядів: 854 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: