Головна » 2012 » Червень » 19 » У Самборі створять туристично-інформаційний центр. Редакційний коментар нижче.
09:11
У Самборі створять туристично-інформаційний центр. Редакційний коментар нижче.
123456


Декілька місяців Самбірська міська рада Львівської області активно працює над створенням туристично-інформаційного центру.

Він стане основною складовою розвитку туризму в древньому місті, яке готується до своїх 771 роковин з часу першої писемної згадки. Відкриття його заплановане на 1 липня.

За словами міського голови Тараса Копиляка, вже розроблено основні напрямки розвитку туризму, туристичні маршрути містом, яке багате на історію, має унікальні древні споруди. У планах – організація виїзних турів з числа відпочиваючих у Трускавці, зарубіжних гостей.

Влада дуже зацікавлена у розвитку туризму в Самборі, наголосив мер. Дотепер в’їзд туристів був і залишається хаотичним. Не завжди вони від чужих гідів отримували достовірну інформацію про історію міста, його пам’ятники, культурні та історичні місця. 

Тому, наголосив заступник міського голови з гуманітарних питань Юрій Леськів, завданням центру буде координація та надання достовірної інформації про визначні місця, історичні дати, туристичні послуги. А це підніме престиж Самбора як одного з давніх та культурних центрів Галичини.

zik      Наш  коментар

 Інформаційно- турстичний центр ,чи чергова інформаційно-пропагандистська галочка.

Для більш практичної роботи подбайте про відкриття міської вбиральні, яка роками зачинена. Відпочиваючі з Трускавця , туристи,відвідуючи Самбір, змушені справляти нужду у підїздах. На пропаганду видимої і невидимої роботи міськради виділено біля 400 тис. бюджетних коштів, а на розвиток туризму-10тис. Має бути навпаки.Тоді і центру не потрібно . Вартувало б координувати свою роботу в цьому напрямку із районною владою. Тим часом все зведено до тріскотні.

 

Переглядів: 785 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: