Головна » 2012 » Липень » 4 » Закон про мови проіснує лише до першого ж пленарного засідання Верховної ради нового скликання – депутат ЛОР Дубневич 1
22:53
Закон про мови проіснує лише до першого ж пленарного засідання Верховної ради нового скликання – депутат ЛОР Дубневич 1
123456
18:18, 3 липня 2012, вівторок


Закон про мови проіснує лише до першого ж пленарного засідання Верховної ради нового скликання.

Про це заявив депутат Львівської обласної ради Ярослав Дубневич.

Подаємо заяву повнотекстово:

«Брехнею, зрадою та примітивним шахрайством сьогодні представники партії влади у Верховній раді, а також їх прислужники комуністи та литвинівці «протягнули» злочинний «мовний» законопроект. Всупереч Конституції України, чинному законодавству, регламенту Верховної ради прийнято закон, який , по-суті, запроваджує двомовність в Україні.

Те, що відбулось сьогодні у стінах Верховної  ради, вражає своєю цинічністю. Компанія політичних банкрутів яка там засідає, за одним помахом руки їхнього «ляльковода» Чечетова поставила під загрозу майбутнє нашої мови. Вірячи порадам недолугих політтехнологів, члени провладної більшості вкотре зневажили права українського народу, намагаючись  нав’язати йому другу державну російську.

Вони не розуміють, що народу України уже давно відомо, що цим людям абсолютно наплювати як на україномовних  громадян України (що вони сьогодні і продемонстрували), так і на російськомовних. Адже, після того, як усі широко розрекламовані соціальні та економічні реформи були провалені, вони витяли  свого головного козиря – другу державну мову.

Але  вони програють і тут. Незалежно від того, де живуть українці – чи на Сході чи на Заході, усі вони побачили брехливу суть цього законопроекту.

Переконаний, що  цей скандальний закон, у разі підписання його Президентом, проіснує  лише до першого ж пленарного засідання Верховної ради нового скликання. Моральні покручі, які сьогодні знущаються над своїм народом  не мають права більше обиратись.Переконаний, в них немає політичного майбутнього. Принаймні, в Україні».

Вголос. Львівські новини


Переглядів: 570 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: