Головна » 2012 » Липень » 7 » З середини липня стартує туристичний проект "Мандруймо Львівщиною"
17:38
З середини липня стартує туристичний проект "Мандруймо Львівщиною"
123456


Управління туризму та курортів головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації спільно з туристичним активом області впроваджуватимуть туристичний проект «Мандруй Львівщиною».

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

В рамках проекту кваліфіковані екскурсоводи проводитимуть подарункові тематичні екскурсії по туристичних атракціях міста Львова та основних туристично-рекреаційних центрах області.

Туристичний проект започаткований з метою  промоції туристично-рекреаційного потенціалу Львівщини, розвитку внутрішнього туризму та покращення публічного доступу до якісної та достовірної інформації про унікальну та багату  історико-архітектурну та культурну спадщину, природно-кліматичні ресурси регіону та забезпечує ефективне виконання  Програми розвитку туризму та рекреації у Львівській області на 2011 – 2013 роки . 

Проект впроваджуватиметься двома етапами: перший етап – тематичні екскурсії по туристичних атракціях міста Львова, другий етап – пізнавальні екскурсії по основних туристично-рекреаційних центрах області. 

Для організації учасників акції у туристичні групи (20 – 25 осіб) потрібно звертатись   в управління туризму та курортів головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за телефоном (032) 261 30 55 (контактні особи: Оксана Погорілко та Наталя Табака). 

Довідково для учасників акції: 

Період проведення: щонеділі починаючи з 15.07.2012 впродовж липня – серпня 2012 року. 

Місце зустрічі: біля головного входу в адміністративну будівлю Львівської обласної державної адміністрації за адресою: вул.Винниченка, 18 згідно з попереднім записом.

Початок екскурсії: 12:00 год.

Тривалість екскурсії: 2 - 3 год.

Вартість: БЕЗКОШТОВНО.

Вголос

Переглядів: 762 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: