Головна » 2012 » Липень » 9 » На держустановах Самбірщини будуть два прапори – синьо-жовтий та червоно-чорний
21:31
На держустановах Самбірщини будуть два прапори – синьо-жовтий та червоно-чорний
123456


Поруч із синьо-жовтими прапорами, які встановлені на державних установах міста Самбора та усіма органами місцевого самоврядування Самбірського району Львівської області, мають бути підняті революційні бандерівські червоно-чорні стяги.

Нагадаємо, що 6 липня на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, що в Самборі, відбулись спільні позачергові сесії міської та районної рад. Депутати одностайно проголосували за Звернення до Президента України Віктора Януковича та голови Верховної Ради України Володимира Литвина, в якому вимагають не підписувати, прийнятий у другому читанні закон «Про засади державні мовної політики».

Обранці міста Самбора та населених пунктів району вважають його антиукраїнським, прийнятим з порушенням регламенту Верховної Ради і таким, що розколює українське суспільство та несе загрозу державі Україна. 

При розгляді даного питання з ініціативи депутатів від ВО «Свобода» до порядку денного було внесено пропозицію, щоб у цей тривожний час, поки не вирішиться доля з мовним законом, над усіма органами місцевого самоврядування поруч із синьо-жовтим прапором підняти революційний бандерівський червоно-чорний стяг. Таку ініціативу на спільній позачерговій сесії двох рад – міської та районної обранці Самбірщини підтримали одностайним голосуванням.

зік

 

Переглядів: 727 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: