Головна » 2018 » Травень » 20 » Кому бракує до мільярда?...Хочете тіштеся , хочете плачте!
09:43
Кому бракує до мільярда?...Хочете тіштеся , хочете плачте!
123456

Футбольне ретро

Цей матеріал був представлений, як 100 актуальних топ-публікацій Львівщини на футбольну тематику про Євро-2012 у липні цього ж року. Його переглянули 1676 читачів зі всієї Планети.Але проблема не знята і нині. 

Ми вирішили нагадати про її зміст перед вирішальним матчем Ліги чемпіонів, що відбудеться 26 травня ц.р. о  21.45 на Олімпійському стадіоні в Києві між командами "Ліверпуль"-"Реал".

 Потужно підготувались до цього європейського свята в столиці нашої держави-  Києві.

Одна з найбільших фан-зон буде на Контрактовій площі.Передбачається, що Україну відвідають понад 100тис. футбольних фанатів.

Тепер по суті.Немає слів, щоб виразити свій гнів через неподобства пов’язані з  трансляцією наживо футбольних телевізійних матчів ЄВРО-2012 , в тому числі і з участю збірної нашої країни. На жаль, комерсанти від політики не дали  можливості мені, як  сподіваюсь мільйонам українців, переглянути поєдинки  в прямому телеефірі по першому Національному каналі. Як виявилось, половина цього права  надано ТРК «Україна». Хто має супутникові телеантени також не взмозі  дивитись , бо ця програма заблокована, чи по їхньому- закодована. Аби нею скористатись треба «увійти  в долю», простіше - заплатити не малу суму.

Мешканці прикордонної зони з Польщею для перегляду  поєдинків ЄВРО-2012 мали  нагоду  дивитись програми сусідньої держави , використовуючи так звані, рожкові антени , або ті ж супутникові «тарілки». А що робити іншим?

Хотіли поскаржитись на  незручності  до Телекому, а потім згадали, що ця структура також приватизована. Спало на думку  порадити  великим комерсанта  заодно приватизувати і нашу сільську дорогу , що веде на цвинтар. 

До чого веду, скажете? Ми вже звикли, змирились, що за безцінь приватизовують  підприємства, заводи , порти тощо, а тепер посягають і на наші душі.

Спортивна подія ,про яку мріяли ,скоро завершиться, але гіркий осадок залишиться. Саме тому і згадав про  дорогу на цвинтар,  адже її ніхто не обмине. Для одних вона  рівно встелена , хоч яйце коти, для інших -з вибоїнами. Зате там  правда  одна.

Пишу ці рядки під враженням  емоцій шестирічного Тимура після забитого гола Андрієм Шевченком збірній футбольній дружині Швеції, картинка, яка своєю безпосередністю полонила серця уболівальників .  Його батько,  який виявився народним депутатом  , не став оприлюднювати своє прізвище, пообіцявши це зробити, коли чадові виповниться повноліття.  Можливо , на жаль, чи на щастя,має рацію, а так ми б вже сьогодні знали, кому  з депутатськими мандатами бракує  до мільярда, приватизувавши телеефір.

Залишається надіятись, що з плином часу , парламентський нащадок по іншому оцінюватиме нинішню дійсність, як і події з трансляцією матчів ЄВРО-2012,  яку «подарували» мільйонам любителів шкіряного м’яча предки від політики і бізнесу. Та маємо те, що маємо: хочете тіштеся, хочете плачте!

А що Ви, шановні інтерпереглядачі, думаєте з цього приводу?

Антон Рогач, м.Самбір

Переглядів: 2289 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 3
3 Oksana   (30.06.2012 18:00) [Материал]
Пану чи гасподину харків'янину! Кілька років чекали того футбольного свята і раптом спрацювали закони дикого капіталізму- не дали можливості в прямій трансляції переглянути всі поєдинки професіоналів шкіряного м'яча. Хто думає про піар? То на горі
вигадують, аби заробити. Від цього борщ смачніший не стане, дякую що залишились не байдужим. З повагою.

2 Харьковчанин   (30.06.2012 15:14) [Материал]
Херня. Пустословие. Бред. И это всё продиктовано циничным желанием пропиариться на теме Евро. Иди лучше борщ мужу приготовь, женщина.

1 Грицьо   (24.06.2012 23:53) [Материал]
Хто приватизує дорогу від Смільниці до Старого Самбора? До цвинтара далеко ще.