Головна » 2012 » Липень » 19 » Шевченко з Вороніним востаннє зіграють за збірну у Львові
23:25
Шевченко з Вороніним востаннє зіграють за збірну у Львові
123456

Андрій Шевченко та Андрій Воронін зіграють у складі національної збірної України 15 серпня проти команди Чехії на «Арені Львів». Це буде останній матч цих футболістів у «синьо-жовтих» футболках. Про це повідомив у Львові віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

«Сьогодні Олег Блохін підтвердив інформацію про те, що він збирається на матч проти чехів викликати Андрія Шевченка та Андрія Вороніна. Це буде остання гра цих футболістів за збірну. Акцентую увагу на тому, що це останній, але не прощальний матч Шевченка. Прощальна гра – це його справа, він її сам влаштує», - цитує Володимира Григорович «Коментатор».

Спершу планувалося, що спаринг Україна-Чехія відбудеться в Одесі. Але через стан газону тамтешнього стадіону, довелося матч перенести до Львова.

Найдешевший квиток на це товариське протистояння коштуватиме 30 гривень (місця за воротами). Центральні сектори обійдуться щонайменше у 100 гривень. Квитки у VIP-сектори коштуватимуть 600-700 гривень. У продаж білети надійдуть уже найближчого понеділка.

vidomosti-ua.com

Переглядів: 555 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: