Головна » 2012 » Серпень » 4 » "Ми сьогодні маємо прекрасні зроблені дороги!".... кандидат в народні депутати - Іван Білак
19:46
"Ми сьогодні маємо прекрасні зроблені дороги!".... кандидат в народні депутати - Іван Білак
123456
2 серпня у Самбірському районі під час засіданні колегії Самбірської РДА було застосовано адмінресурс на користь претендента в кандидати у народні депутати від Партії Регіонів Івана Білака. На засідання колегії з порядком денним:
1. Про інформування про хід виконання червневої колегії
2. Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку за 1 півріччя 2012 року.
3. Про стан виконання бю
джету району за 1-півріччя
4. Про хід жнив на території району
5. Про стан виконавської дисципліни в управліннях та відділах РДА
6. Різне
...були "зігнані під розписку" сільські, селищний, міські голови Самбірського району а також секретарі, бухгалтери, землевпорядники та УВАГА! - всі районні фельшери в робочий час для того, щоб почути що Івану Білаку довірив Президент і партія регіонів йти у Верховну Раду України. Як виявилося цитую Білака:
«Ми сьогодні повинні так попрацювати, щоб народ висловив довіру нам, Президенту, Партії регіонів»;
"Ми сьогодні маємо прекрасні зроблені дороги!....;"
"Мало коштів виділяється на освіту, культуру, медицину – тому що пишемо якісь там звернення і резолюції паплюжачи Президента;"
Питання мови. на думку Білака це спекуляція. Він запевняє, що Він сам і Президент всерівно розмовлятиме українською, поляки польською, а інші..."
На підтримку Білака виступив його заступник Пікулицький, який попросив сказав що погані дороги через те, що ми називаємо теперішню владу бандитами і запросив проголосувати за партію регіонів та за Івані Білака особисто. Потім виступила медчиновник Ярослава Юркевич, яка втомилася і не перерахувала заслуги Білака перед медициною і сказала що наш кандидат від партії регіонів ГІДНО ТА "ВІДДАНО БУДЕ СЛУЖИТИ ПРИНЦИПАМ СОБОРНОСТІ ЦІЛІСНОСТІ ТА ДЕМОКРАТИЧНОСТІ НАШОЇ ДЕРЖАВИ".
І це серед білого дня і на патріотичній Самбірщині.
Мій колега після колегії розповів мені, що йому бабця розповідала як у сорокових роках так само зганяли село, показували фільм а потім казали підписатись на вічно...
Кажуть, що у вівторок - культуру збирають...

 Віталій Кімак   http://www.facebook.com/vitaliykimak
Переглядів: 589 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: