Головна » 2012 » Серпень » 17 » Голова Самбірської РДА і у відпустці продовжує використовувати адмінресурс
17:16
Голова Самбірської РДА і у відпустці продовжує використовувати адмінресурс
123456
Голова Самбірської РДА, кандидат в народні депутати від Партії регіонів по виборчому окрузі № 120 продовжує застосовувати адмінресурс для ведення своєї виборчої кампанії.

Про це ІА ZIK повідомили у прес-службі депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича.

Навіть незважаючи на те, що Іван Білак з вівторка, 14 серпня офіційно перебуває у відпустці, він продовжує використовувати своє службове становище та вплив для агітації за себе.

Зокрема, вчора, 16 серпня, він, офіційно перебуваючи у відпустці, наказав зібрати усіх працівників медичної галузі для, нібито, галузевої наради. Натомість, покинувши свої робочі місця, лікарі, фельдшери та інші працівники галузі змушені були чи не дві години вислуховувати про досягнення владної команди в Києві та Самборі.

Наголошуємо, що це уже далеко не перший випадок, коли Іван Білак зловживає своїм службовим становищем задля промоції своєї особи як кандидата в депутати. Зокрема, в четвер, 2 серпня, під час колегії РДА, на яку під розписку, окрім членів колегії, було скликано голів сільських рад, секретарів, бухгалтерів, землевпорядників, а також фельдшерів та головних лікарів, Іван Білак агітував присутніх за Партію регіонів та за себе особисто.

Окрім цього, у вівторок 7 серпня голова Самбірської РДА Іван Білак взяв участь у нараді з працівниками Народних домів та бібліотекарів району. Під час наради він критикував діяльність своїх опонентів по округу і закликав всіх працівників голосувати за нього і за Партію регіонів.

Відповідно, 14 серпня довірена особа кандидата в депутати ВРУ по цьому ж окрузі Ярослава Дубневича Олег Домчак надіслав до Центральної виборчої комісії та голови Львівської облдержадміністрації скаргу за використання адмінресурсу головою Самбірської РДА. В документі, наводяться факти, які засвідчують, що діючий голова РДА використовує свої повноваження в політичних цілях, агітуючи за себе як кандидата до ВРУ, а також – за Партію регіонів, членом якої він є.
Zik
Переглядів: 682 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (19.08.2012 15:12) [Материал]
білакам з міжгір'я можна все ; доки НАРОД в руки вила не візьме!

Ім`я *:
Email *:
Код *: