Головна » 2012 » Вересень » 4 » Прошу голосувати за "Нашу Україну"(№14 у бюлетені), за українця Віктора Ющенка. Відеосюжети виступів В.Ющенка
21:05
Прошу голосувати за "Нашу Україну"(№14 у бюлетені), за українця Віктора Ющенка. Відеосюжети виступів В.Ющенка
123456

Такого лаконічного листа я отримала електронною поштою від нашого земляка Б.Дубаса, який зараз живе і працює в Києві.

На Самбірщині Богдан Йосипович відомий, який одним з перших в регіоні заснував приватне підприємство, а потім комерційний банк. Обирався депутатом обласної ради. Домігся за державні кошти виготовлення техдокументації на будівництво плавального басейну в Самборі,був спонсором багатьох культурно-спортивних заходів.

Богдан Дубас не один рік очолював секретаріат центрального виконавчого комітету Народного Союзу "Наша Україна",був заступником Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці Крим, керівником іпотечної установи держави, виконував інші важливі політичні доручення.

В тому, що в регіоні є багато симпатиків партії "Наша Україна"  можна пересвідчитись з соціологічного опитування, що проводиться нашим сайтом - де "Наша Україна" є одним з лідерів.
Сподіваємось, що кількість  прихильників  в регіоні зростатиме.

Місцеві мешканці пам'ятають і цінують відвідини Віктором Андрійовичем Ющенком в якості Президента держави четвертих Всесвітніх бойківських фестин,пов'язують з його іменем майбутнє української нації.Безперечно, що таких лідерів бракує нині у Верховній Раді.
Віктор Ющенко зараз активно їздить Україною виступаючи перед громадою з своєю політичною програмою. Нещодавно він побував у Дрогобичі, Львові, Тернополі, Івано-Франківську. Пропонуємо Вам відеофрагменти виступів В.Ющенка.




Огризко про Ющенка:









Переглядів: 794 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Юстина   (22.09.2012 10:50) [Материал]
При Ющенкові я, содіваюсь і більшість громадян, відчули себе українцями. Нині враження таке, що живу в якійсь колонії, де балом править капітал.

2 Вася   (21.09.2012 20:11) [Материал]
Посмішка Богдана нагадує хитрого лиса. Добре це чи зле? Поживемо побачимо. Зафіксований факт- вперта річ.

1 Ковалик   (21.09.2012 14:26) [Материал]
п. Богдан см1ло м1г би бути кер1вником м1ста Самбора. Треба поставити на вагу рејтинг Копиляка 1 Дубаса побачимо чия переможе?

Ім`я *:
Email *:
Код *: