Головна » 2012 » Вересень » 5 » У Нижанковичах міліція не впустила Лопушанського на сцену
15:50
У Нижанковичах міліція не впустила Лопушанського на сцену
123456


Цими вихідними на Старосамбірщині відбувалася «боротьба за сцену» на Днях добросусідства у Нижанковичах. Кандидата у нардепи Андрія Лопушанського, який привіз співачку Руслану у Нижанковичі, влада разом із спецпідрозділом не впустила на сцену. Нардеп Катеринчук разом зі співачкою Русланою все ж прорвалися. «Розпочалась сутичка, на Лопушанського накинулось відразу п’ять бійців спецпідрозділу, не даючи йому прохід до сцени, а пан Горбовий у цей момент радо спостерігав за усім. От така у нас демократія люди! От така у нас влада!», – йдеться у листі читачки ZIKу пані Марії.

Подаємо текст листа у повному обсязі:

«Куди все котиться люди-добрі? Цими вихідними була на святкуванні днів добросусідства у Нижанковичах. Побачила багато цікавого: сам представник «нашого» Президента – голова обласної адміністрації Михайло Костюк завітав на це свято. Разом з паном Костюком радо спілкувались і Ігор Пукшин, і Михайло Гичка і Володимир Горбовий. Встигла навіть зробити на свій фотоапарат знимку їх дружньої розмови на пам’ять. І тут до людей прийшов наш земляк Андрій Лопушанський разом зі співачкою Русланою та народним депутатом Миколою Катеринчуком. Влада відразу заметушилась… До турнікетів поспіхом направили когорту міліціянтів у мундирах.

Спершу не захотіли випускати Руслану, яка приїхала на запрошення Лопушанського. Пояснення влади було простим – «вас не включили до програми». Нечувано! Це щоб Руслану, переможницю Євробачення, яка є співачкою світового рівня та й ще не включали до програми виступів? Проте люди вже прийшли подивитись на Руслану, тому скриплячи зубами та побоюючись міжнародного скандалу її все ж випустили на сцену. Після цього Руслана запросила до вітального слова старосамбірчанам Андрія Лопушанського та Миколу Катеринчука. Голова районної ради Михайло Горбовий відразу загородив собою вихід на сцену народному депутату України Миколі Катеринчуку, який є представником Об’єднаної опозиції і приїхав підтримати разом з співачкою Русланою Андрія Лопушанського. У цей же час, за чиєюсь вказівкою, група спецпідрозділу кинулась до місця де стояв Андрій Лопушанський не даючи йому проходу. Люди почали скандувати владі «Ганьба!», але ні пан Горбовий ні інші чільники влади на це не відреагували! Не зупинили владу і камери журналістів з телеканалів.

Катеринчук все ж прорвався на сцену разом з Русланою, а от Андрія Лопушанського, який привіз співачку у Нижанковичі влада разом із спецпідрозділом так і не випустила. Розпочалась сутичка, на Лопушанського накинулось відразу п’ять бійців спецпідрозділу, не даючи йому прохід до сцени, а пан Горбовий у цей момент радо спостерігав за усім. От така у нас демократія люди! От така у нас влада!

Влада так і не дала слова Андрію Лопушанському, не відреагувала ні на прохання Руслани і Миколи Катеринчука, ні на скандування людей: «Лопушанський!». Натомість слово дали Михайлу Гичці, який є кандидатом у народні депутати і зараз проводить активну агітацію за себе на Старосамбірщині. Що ж, такі методи боротьби з опозиційними кандидатами у сьогоднішньої влади – не випускати на сцену, а слово давати тільки «своїм»! Та чи довго так триватиме, чи довго наш український народ буде миритись з таким свавіллям та безчестям?»

Ганьба владі, ганьба!»

зік

Переглядів: 1217 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 stepan 1000   (11.09.2012 15:10) [Материал]
Все залежить від людей!

1 Гріша   (11.09.2012 10:17) [Материал]
А де ястрібки були чому не зупинили безчинство?

Ім`я *:
Email *:
Код *: