Головна » 2012 » Вересень » 5 » Святкування лісівників з виборчим натяком
16:28
Святкування лісівників з виборчим натяком
123456

Як відомо у третю неділю вересня лісова громада України відзначає День працівника лісу.Минулої п'ятниці урочистості з цієї нагоди відбулись у центральному , так би мовити офісі  держлісгоспу  на вул.Євгена Коновальця,18 в м. Самборі.
Прибули їх поздоровити  в.о.голови самбірської райдержадміністрації,заступник голови районної організації партії регіонів Іван Пікулицький , Ярослав Дубневич- кандидат у народні депутати по 120в.о., самовисуванець. Ігор Ярема- депутат обласної ради, директор держлісгоспу виступив з  вітальною промовою та аналізом здобутків колективу у поточному році.
  Зрозуміло, висловлювались побаження примножувати карпатське зелене господарство. Ми б не придавали цьому факту особливого значення,якщо б по сусідньому виборчому окрузі №125 не балотувався кандидатом у народні депутати, як самовисуванець Анатолій Дейнека- начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського косподарства.
 Так чи інакше розмова торкалась виборчої компанії та об'єднання зусиль
у політичній боротьбі на користь самовисуванців. Можна лишень здогадуватись, що не обійшлось без порад з використанням   різноманітних важелів впливу.
Переглядів: 561 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (16.09.2012 15:32) [Материал]
Знайомі лиця- пікулицький та ярема - як в часи кпрс знову РАЗОМ !

Ім`я *:
Email *:
Код *: