Головна » 2012 » Вересень » 17 » Почнуть реформування з газет?
10:06
Почнуть реформування з газет?
123456

Як нам стало відомо до ідеї реформування влади не байдужі в самбірських чиновницьких коридорах . Ще на початку цього скликання окремі представники в районній раді від партії  «Свобода» висловлювали пропозиції про обєднання двох бюджетних газет- «Голосу Самбірщини» і «Новин Самбора» . У ратуші також прихильно ставились до цієї ідеї,  поки перші особи не відчули смак до фотознимкування.

Не виключено,що окремі  свободолюбові депутати від району на черговій сесії ініціюватимуть цей процес. Відомо, що у загальноукраїнському масштабі реформування місцевого самоврядування міркують розпочати з2015 року. Передбачається , що в містах з населенням менше як 70 тисяч , депутатів обєднають  з районними. Тим часом фінансування двох паралельних чиновницьких структур йде за рахунок платників податків , тому бюрократи не дуже квапляться позбавитись дармового корита.

 Істотно вплинути на процес реорганізації газет можуть і повинні їх читачі. Передплатна компанія не за горами, тому радимо утриматись від цієї благодійної підтримки місцевого чтива.

 

Переглядів: 676 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Манько   (17.09.2012 20:43) [Материал]
А звідки ми дізнаємось у який день в ратушних чи районних чиновників уродини , якщо згорнуть випуск цих штабних дзвонарів?

Ім`я *:
Email *:
Код *: