Головна » 2012 » Вересень » 23 » Ляпас компартійному бойовику від Тетяни Чорновол- кандидата у Народні депутати по 120 виборчому окрузі
13:52
Ляпас компартійному бойовику від Тетяни Чорновол- кандидата у Народні депутати по 120 виборчому окрузі
123456
        
        21 вересня у прямому телеефірі першого національного каналу в програмі  "Шустер Live" Євген Царьков,нардеп від Компартії України, в дебатах з національно свідомими представниками українців, позволив собі висловити ганебну образу: "Мало НКВДисти душили націоналістів,недодушили". І це прозвучало на всю багатомільйонну аудиторію країни.

На цей мерзенний факт відреагувала і Ганна Герман,повідомивши, що в новообраному парламенті запропонує законопроект про заборону комуністичної ідеології. Відомо, що нині партія влади у різний спосіб заохочує своїх сателітів.

Пригадуються події у Верховній Раді, коли  у залі засідань було спровоковано масову бійку більшості з опозицією. Справжнім бойовиком із засуканими рукавами тоді проявив себе саме Євген Царьков. Не одну  фізичну травму завдав опонентам і не поніс жодного покарання.

Як стало відомо, в перерві згаданої вище телетрансляції ,Тетяна Чорновол дала пощочину Є.Царькову. І було за що. Практично кожна західноукраїнська сім'я зазнала тортур від цих сталінських сатрапів, якщо не шляхом репресій у концтаборах то мордуванням жертв на рідній землі.Більше того, щоб посіяти розбрат, ненависть енкаведисти  переодягались у форму повстанців і вішали, топили у криницях представників не тільки місцевих інтелектуалів, а під "гарячу руку" знищували і посланців із Східної України з числа вчителів,медпрацівників тощо.

Жодним царьковим та іже з ними не дано права спотворювати цю історичну правду, глумитись над пам'яттю вояків УПА, які боронили свою рідну хату, рідне обійстя, вітцівські землі від большевицьких чужоземців.

Особливо не до вподоби утвердження  національного духу лідеру Компартії Петру Симоненку, який ратує за перегляд національної символіки- Гімну і Тризуба.

Відомо, що у всіх східноєвропейських країнах, Прибалтиці заборонено комуністичну ідеологію, за її поширення передбачена відповідальність на законодавчому рівні. Не має сумніву, якщо в наступному українському парламенті більшість становитимуть такі національносвідомі особистості, як Тетяна Чорновол- цей приклад буде наслідуваний, а царькови-симоненки владарюватимуть на ленінсько-ульянівській вотчині, звідки їх дух занесло.
,
Переглядів: 605 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Федор   (05.10.2012 09:30) [Материал]
Мразь остання цей царьков. Компартійний вищкрібок. Його проклинають внуки, правнуки комуністичних жертв. Ніщо не забуто! Ніхто не забутий! Царькови згинуть як роса на сонці

Ім`я *:
Email *:
Код *: