Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Передвиборчий акорд на Самбірщині
21:34
Передвиборчий акорд на Самбірщині
123456

 
Минулої середи у Народному домі Самбора відбулась зустріч з лідером об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" Арсенієм Яценюком, кандидатами у народні депутати до Верховної Ради України по 120 і 125 виборчому округах Тетяною Чорновол і Андрієм Тягнибоком.
Прийшли послухати поважних гостей  понад чотирьохсот виборців.

Власне, прийшли з власної волі, без примусу, без матеріального заохочення. Це й зрозуміло, адже йдеться про майбутнє країни. Тому в залі не було жодного байдужого, кожен був проникнутий особистою відповідальністю на фініші  не простого виборчого марафону.

Перед тим, як послухати Арсенія Яценюка, який мав появитись на сцені з хвилину на хвилину, ведучий заходу керівник обласного штабу Об"єднаної опозиції Степан Кубів розповів про хід виборчої компанії в регіоні, акцентував увагу на відповідальність кожного виборця за свою долю, долю своїх дітей та онуків.

Цікавими і змістовними були виступи кандидатів у народні депутати Тетяни Чорновіл і Андрія Тягнибока, що були проникнуті турботою про покращення життя людей в кожному населеному пункті. Особлива увага була звернута на боротьбу з свавіллям чиновників, які, на жаль, мають місце у сьогоднішньому житті.

Пожвавлення в залі наступило, коли на сцені появився Арсеній Петрович, якого зустріли оплесками.Промовець охарактеризував передвиборчу ситуацію в державі.- Недивалячись на спротив діючої влади,- підкреслив він,- ми готові подолати нинішній корупційний режим.
Головний акцент було зроблено на недопущення фальсифікації волевиявлення виборців. В цьому надіємось на підтримку широкої громадськості, підкреслив .

Оратор також зупинився на законодавчій     базі, яку підготувала ВО"Батьківщина" для розгляду в новообраному парламенті, що спрямована на впровадження і підтримку європейських традицій у розвитку прав і свобод людини, поглиблення економічної інтеграції з країнами Європи.

Під кінець виступу пан Яценюк звернувся до присутніх  з проханням підтримати на виборах 28 жовтня опозиційні партії ВО"Батьківщину" та ВО "Свобода", їх гідних кандидатів-  Тетяну Чорновол і Андрія Тягнибока у виборчих округах № 120 і №125.Ця пропозиція була зустрінута теплими оплесками.

Не має сумніву, що за насиченістю цей день став акордом всієї виборчої компанії на Самбірщині.
Переглядів: 674 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: