Головна » 2012 » Листопад » 9 » Маршрутки Самбірського напрямку у Львові планують відправляти з вул.Петлюри
15:46
Маршрутки Самбірського напрямку у Львові планують відправляти з вул.Петлюри
123456

Кінцеві зупинки міжміських маршруток сколівського та самбірського напрямків перенесуть із автостанції № 8 із залізничного вокзалу до автостанції № 3 на вул. Петлюри.

Про це у коментарі ZAXID.NET розповів заступник начальника управління розвитку інфраструктури ЛОДА Віктор Чайко.

Він зазначив, що для зміни кінцевої зупинки необхідно погодження Львівської міської ради і підприємство «Транскорт», яке обслуговує маршрути самбірського і сколівського напрямків, вже отримало це погодження.

Віктор Чайко зазначив, що можливо і інші маршрути будуть туди перенесені, але поки що інші перевізники не отримали погодження міськради. На запитання з котрого саме числа маршрутки змінять свої кінцеві зупинки, Віктор Чайко сказав, що спочатку необхідно погодити зміни. «Вносяться зміни в паспорт і перевізник повинен погодити схему в ДАІ», – зазначив він.

Він також розповів, що маршрути № 111 та 114 вже відправляються від автостанції № 3.

Раніше начальник управління транспорту Львівської міської ради Микола Жук повідомив 8 липня на прес-конференції, що щонайменше 8 з 20 приміських маршрутів, які заїжджають на територію Львова, є незаконними. А заступник начальника управління транспорту ЛМР А.Білоус переконаний, що більшість приміських маршрутів втратили свою основну функцію і обслуговують львів’ян для доїзду по місту.

Джерело: ZAXID.NET


Самбірський напрямок зі Львова є одночасно і старосамбірським і турківським, а перенесення пасажиропотоку з такого напрямку автоматично створить проблеми доїзду до залізничного вокзалу жителям цих 3-х районів. Автостанція №3 розміщення по вул Петлюри ( район Любінської), що далеко і від центру Львова і від вокзалу.

Ця публікація викликала жвавий інтерес читачів і багато коментарів у соціальних мережах.

З ініціативи адміністрацій сайтів "Самбір - княже місто" та "Турка-перлина Карпат" створено спільне опитування , де всі бажаючі зможуть висловити свою думку з цього питання.

Ми важаємо що ця проблема є для нас спільною , отже ми можемо спільно спробувати її вирішити.

Пізніше на основі цього опитування можна організувати письмові звернення з підписами людей у відповідні інстанції.

Запрошуємо до співпраці інтернет-ресурси регіону (код опитування можна отримати на сайті "Турка-перлина Карпат" по e-mail : turka@land.ru)


Кінцеві зупинки міжміських маршруток сколівського та самбірського напрямків у Львові перенесуть із автостанції № 8 із залізничного вокзалу до автостанції № 3 на вул. Петлюри.

 Чи підтримуєте Ви таке рішення Львівської влади ?






Результати голосування


http://turka.at.ua

Переглядів: 1054 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: