Головна » 2012 » Листопад » 16 » Чому ці вибори нічого не значать... ВІДЕО
10:18
Чому ці вибори нічого не значать... ВІДЕО
123456
Двічі прослухала "Звернення ініціативної групи "Першого грудня" до суспільства напередодні виборів"… і не просто розчарувалася, а засмутилася

Здавалося б, наші найморальніші світочі думки мали голосом набату прокричати про загрозу фатальної небезпеки для України. Адже так близько до втрати незалежності Україна ще не була. Але натомість із вуст мудреців прозвучали бліді заклики проголосувати по совісти — аби Україна відбулася без "калашнікова"…

Це що — нездатність мислячих людей осягнути недалеке майбутнє чи страх назвати речі своїми іменами? Про "калашнікова" попередили, а сказати про всю суть — забракло сміливості?!! Бо того, що насправді відбувається в українському суспільстві і куди рухається Україна, не може не бачити навіть сліпий.

На жаль, це залежить вже не від вибору українців на виборах. І не тому, що фальсифікації все-таки будуть, які б гарантії не давав режим, які надсучасні камери не встановлювалися і як би не рахувалися голоси. А тому, що "Эти выборы ничего не значат" — і тут не можна не погодитися
із закликами на білбордах куратора України за посадою, кума Кремля за рангом Медведчука. Бо успішні результати виборів програшні для чинної влади і не потрібні так званій опозиції.

Чим більше фальсифікуватимуть "узурпатори", тим більше шансів у їхніх "опонентів". Адже на ранок по виборчій битві лідери "Опозиції" мають заявити про невизнання результатів. Нелегітимними їх, звичайно, визнають і європейські ліберали, і світова громадськість. А
й справді, хто ризикне назвати все те, що твориться командою Януковича-ПР демократією? Суспільна думка про невідповідність нормам демократії мусується вже давно — як "Опорою", так і самою "ув'язненою Качанівки", членами її команди… і Москвою.

Кремлівська імперія у своїй передсмертній агонії з усіх сил намагається реваншувати і потягнути за собою Україну. Хай там що, хоча б вмерти імперією. В хід йдуть старі методи грубого втручання у чужу політику, але довга "рука" Кремля тепер у білих витончених рукавичках. Україна, яка так і не оговталася від наслідків касетного скандалу, вв'язалася в чергову спецоперацію кремлівських ФСБшників. Якщо Кучма, який бажав довести, що Україна — не Росія, чіплявся за рятівний "європейський вектор", то Януковича, який начебто є проросійським і покірним васалом, покарали не просто "обструкцією", а Юлією з "Кумом". І "посадили" Юлю не лише для внутрішньої дестабілізації і псування іміджу, а саме як претендента на його місце.

Майбутню "Жанну Д'Арк українського фасону" теж мають винести на трон після немічного
й недолугого короля. Іншої технології спеціалісти по державних переворотах з ФСБ не видумали. Те, що Янукович Юлю не садив у в'язницю, відомо вже найнепосвяченішим в українську політику. Ганна Миколаївна навіть виграла судовий позов від Оленцевича з цього приводу.

А для того, аби визволити "несправедливо засуджену жертву" з неволі, потрібно підняти народ.
Для чого й потрібні "недемократичні вибори" як привід для нового Майдану. Тому "опозиція" свідомо провалювала передвиборчу кампанію, здавала владним кандидатам мажоритарні "округи" тощо…В регіонах України рідко хто міг побачити агітаційні палатки БЮТ-Батьківщини. Не побачили українці і самої "програми порятунку України" від Об'єднаної опозиції — бо ніхто не збирався рятувати Україну. Мета всього сценарію — Тимошенко на троні. Як фаворитка Путіна. Послуговуючись виразом свого "фейсбушного колеги" — як "троянська кобила Кремля". Цілком ймовірно, що до кінця свого терміну Янукович навіть не добуде.

Вікторе Федоровичу, Вас теж "прєдалі"!!! І ті, хто посадив Вам цю "вязкиню", і ті, хто підсовує Вам провокаційні закони та укази. Ваш би порятунок — в народі. Але Ви обрали палаци з золотими унітазами. Та й українським президентом Ви так й не стали.

Для масштабності і підтримки боротьби проти "авторитарного володаря Межигір'я", оперативно-диверсійної роботи всередині країни створено величезну кількість "спецструктур", переважно замаскованих у псевдопатріотичні — від самих дугінських "патріотів" , братств, "січі" до псевдоафганців з "афіцерами" і "ряженими казаками". Всі вони інтенсивно вишколюються на українських полігонах і не маскуючись чекають моменту Х".

"Русскіє казакі", наприклад, ще весною зробили публічну заяву, що готові боротися з режимом Януковича, розбити стіни Бастилії і винести Юлю Тимошенко прямо на Банкову. Інші, "революційні ради", на чолі яких стоять фейси відомих українських генералів в перемішку з московськими ГРУшниками, взагалі видають публічні накази про "арешт головнокомандувача Збройними силами України — президента України". Чи усвідомлюють панове офіцери, за чиїм сценарієм і на чию користь вони грають?

…Сама ж Тимошенко вже, здається, почала виголошувати "тронні промови" — "приносити присягу", клянучись народу у вірності й готовності "йти до кінця". І ВОНА дійде. Але доки ВОНА не дійде до свого логічного кінця, Україні, на жаль, не бачити жодних поступів у державотворенні. Це вже як історична неминучість чи остаточне жертвопринесення. Це як відкуп народу, який, зазнавши стільки бездержавницьких поневірянь, знову має заплатити за свою нерозбірливість й байдужість.

  http://delo.ua

Автор: Зоя Загородняя
Зоя Загородня
незалежний журналіст


Від редакції
P.S.Подібна думка була висловлена на передачі "Прямим текстом" телеканалу ЗІК, а отже подаємо її відеозапис на Youtube:






Переглядів: 922 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: