Головна » 2012 » Листопад » 29 » Інтереси Дубневича у парламенті представляє чинний регіонал Калетнік – Кошулинський
19:27
Інтереси Дубневича у парламенті представляє чинний регіонал Калетнік – Кошулинський
123456


Новообраний народний депутат-мажоритарник від Львівщини Ярослав Дубневич підписався під тим, що його інтереси в підготовчій депутатській групі з організації і проведення першої сесії ВРУ VII скликання представлятиме депутат-самовисуванець Григорій Калетнік.

Про це Вголосу повідомив новообраний депутат від ВО «Свобода», член підготовчої депутатської групи організації і проведення першої сесії ВРУ VII скликання Руслан Кошулинський у коментарі сьогодні, 29 листопада.

«Ми говоримо про персональне голосування. Пан Калетнік не виступає за персональне голосування. Тобто це є повністю гра зі сторони Банкової. Такі дії дисонують з гаслом «Жодного голосу Партії регіонів», з яким брати Дубневичі йшли на вибори», – наголосив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, Григорій Калетнік є народним депутатом України VI скликання. Він є членом Партії регіонів і входить у однойменну фракцію в ще чинному парламенті. На жовтневі вибори Григорій Калетнік балотувався у 18-му окрузі на Вінниччині самовисуванцем, будучи членом Партії регіонів.

До слова, Григорій Калетнік також голосував за закон «Про засади державної мовної політики». Натомість Ярослав Дубневич перед виборами стверджував, що одним з законопроектів, які він ініціюватиме у Верховній Раді, буде законопроект «Про скасування Закону України «Про засади державної мовної політики».

Відзначимо, що нещодавно Ярослав Дубневич назвав провокацією інформацію про його заяву на вступ у фракцію ПР. 

Джерело: Вголос
 

Переглядів: 583 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0