Головна » 2012 » Грудень » 1 » Біометричними паспортами Янукович перетворив Україну на цифровий концтабір – Соскін 2
23:33
Біометричними паспортами Янукович перетворив Україну на цифровий концтабір – Соскін 2
123456


Запровадження в Україні біометричних паспортів стало останнім сигналом про те, що правлячий режим бандократії намагається запроторити усіх громадян України у концтабір. Про це заявив Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії, професор Національної академії управління.

«29 листопада Янукович підписав Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр», який передбачає впровадження в Україні з 1 січня 2013 року біометричних паспортів. Закон визначає, що до паспорту вноситься відцифрований образ обличчя особи; відцифрований підпис особи.

На прикладі Януковича ще раз можна переконатися в істинності народної приказки: хто на що вчився. Зрозуміло, що особа, яка була пов’язана з кримінальним світом значний період свого життя, так чи інакше будуватиме в’язницю і концтабір. Саме це робить Янукович та його угрупування і режим бандократії. Зараз вводиться все більше елементів для контролю приватного життя кожного громадянина України. Хоча введення біометричних паспортів прикривається вимогами Європейського союзу і США. Але в цих країнах проживає величезна кількість іммігрантів, – мусульман, вихідців з Африки, Латинської Америки, Азії, там введення таких документів є результатом політики мультикультуралізму, хоча лідери західних країн вже визнали, що ця політика зазнала краху. Тим паче, ці країни за своє суттю є демократичними, там будь-яка влада завжди під контролем, вона є прозорою, і там при владі не перебувають кримінальні злочинці, «авторитети», ті, що обслуговують інтереси бандформувань, на відміну від України. В цих країнах немає політв’язнів, там не переслідують за політичні переконання і за свободу слова. Україна ж, як відомо, це – держава, в якій вже є політв’язні, вона не є демократичною державою. Отже, всі рішення та документи, які спрямовані на встановлення контролю над особою, врешті-решт, спрямовані на обмеження прав і свобод особистості, вони порушують Конституцію, стаття 3 якої визначає, що «Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави», а стаття 22 визначає, що «Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод».

Очевидно, що біометричні паспорти вводяться не просто так, це не якесь одномоментне рішення, це елемент цілої системи пригноблення і порушення прав і свобод громадян України. Так, Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» передбачає створення бази даних на особу та відомчих інформаційних систем. Окрім цього, як відомо, з 1 січня на залізниці вводиться продаж квитків за паспортами, знову відновлюється норма щодо контролю над тим, куди їздить людина. Крім того, 20 листопада набув чинності новий Кримінально-процесуальний кодекс, який по суті є антидемократичним, який дає правлячому режиму можливість переслідувати будь-яку людину за її погляди, прикриваючись так званими кримінальними справами. Так, передбачається, що суд має право визнати допустимим доказом показання з чужих слів незалежно від можливості допитати особу, вводиться інститут негласних слідчих (розшукових) дій, проведення яких не підлягають розголошенню, і право на проведення яких отримують уповноважені оперативні підрозділи органів внутрішніх справ, органів безпеки, органів, що здійснюють контроль за додержанням податкового законодавства, органів Державної пенітенціарної служби України, органів Державної прикордонної служби України, органів Державної митної служби України. За рішенням слідчого чи прокурора до проведення негласних слідчих (розшукових) дій можуть залучатися також інші особи.

Також введено норму щодо обміну валюти лише за наявності паспорта, щоб контролювати наявність валюти у людей. Вводиться податок на нерухомість, щоб контролювати в кого скільки є житла, щоб бандитам було легше прорватися до людей. Крім цього, режим хоче, щоб всі без винятку громадяни подавали декларації про доходи, щоб взяти під контроль всі доходи людей і їхні витрати. Тепер здійснювати великі покупки можна буде лише за допомогою банківських карток, щоб люди не могли придбати за готівку ні квартиру, ні інші великі покупки. А без оцінки нерухомості і землі, їх не можна ні купити, ні продати. А при прийомі на роботу здійснено ще одне нововведення, згідно із яким потрібно перевіряти дипломи. Є ще багато інших таємних інструкцій, розпоряджень, указів, які спрямовані на те, щоб людина не могла вільно жити, вільно рухатися і не була вільною у своєму приватному житті. Наприклад, при перетині кордону здійснюється фотографування всіх автомобілів, багажу, пасажирів. Вся система зараз налаштована на те, щоб знати, що людина купує, де заробляє гроші, скільки заробляє, яке майно їй належить, а тепер ще й відбувається вторгнення навіть в біологічний геном людини, в її фізіологічні параметри, те, що є святою-святих людини, що їй дав Господь, створивши її за своїм образом і подобою. Не треба забувати також про те, що кожному з нас присвоєно ідентифікаційний номер, без якого людина не може почати свій бізнес.

Отже, режим Януковича та Азарова за 3 роки майже завершив формування в Україні концтабору. Знищено місцеве самоврядування, введено в дію Податковий кодекс, який не дає можливості займатися власним бізнесом, кожен крок людини тепер контролюється, вільної конкуренції і підприємництва в Україні вже не існує. Здійснювати торгівлю із зарубіжними країнами практично неможливо, якщо ти не належиш до «сім’ї», на кордоні процвітає корупція, контрабанда і хабарництво. Таким чином, ми бачимо, що система на сьогоднішній день повністю сформувала свої каральні інститути та інструменти. І це стосується всіх галузей, в тому числі й системи освіти, де сформовані умови для того, щоб не дати можливості людині захистити дисертацію чи отримати наукове звання. Зараз під контроль взято університети, щоб вони не могли стати центрами вільної думки і свободи.
Всі ці речі створюються для того, щоб начебто відповідати європейським стандартам, мовляв, у Європі так робиться, чи збільшити конкурентоздатність держави, підвищити якість навчання чи державних послуг, але міжнародні рейтинги України свідчать про протилежне. За індексом економічної свободи Україна посідає 163 місце в світі. Наша держава посідає: 1 місце у світі за рівнем дитячого алкоголізму, 5 місце у світі за рівнем вживання алкоголю на душу населення, 10 місце у світі за кількістю ув’язнених, одне з перших місць за кількістю працівників карально-поліцейських та фіскальних органів, 1 місце у світі за рівнем поширення ВІЛ-СНІДу. Фактично Україна сьогодні перетворилася на світового ізгоя. За рівнем впровадження Болонського процесу ми займаємо в Європі 47 місце, ще рік-два і наші дипломи не визнаватимуться в жодній розвиненій країні. До того ж, у нас немає місцевого самоврядування, міста втратили статус самоврядності, скоро у нас Янукович, як у Білорусії, сам буде призначати міських голів. Не виконується Європейська хартія місцевого самоврядування. Україна займає 3 місце у світі по вірогідності дефолту. Отже, Україну можна охарактеризувати як рецесійну державу, яка занепадає і перебуває у стадії руїни. Це – результат діяльності правлячого режиму. Треба чітко розуміти, що покращення не буде, лише посилюватиметься занепад і руїна України.

І тому всі українці, якщо вони вже не думають про себе, повинні подумати хоча би про своїх дітей. З України вже виїхало за 20 років 7,5 мільйонів громадян, а після виборів 28 жовтня розпочалася нова хвиля біженства. Люди, які мають бізнес, високий інтелектуальний рівень, почали масово тікати з Україні і вивозити свої сім’ї, розуміючи, що на Україну опускається чорний морок диктатури Януковича. На жаль, лідери опозиції Яценюк, Кличко, Тягнибок, мабуть, цього не бачать, або пішли на змову з режимом і віддають йому владу, і не роблять нічого з того, що обіцяли зробити, коли боролись за свої мандати народного депутата. Першим прикладом того, що вони зраджують українців, є те, що вони не роблять нічого для того, щоб визволити з в’язниці реального національного лідера, завдяки якому вони й отримали стільки місць у Верховній Раді – Юлію Тимошенко.

Тому наближається момент, коли українці повинні самі стати на захист своїх прав. Це кожному українцю дозволяє робити 5 стаття Конституції, в якій чітко сказано, що народ є джерелом влади, а всі, хто намагається цю владу забрати у народу, є узурпаторами. Оскільки Янукович забирає владу у народу, то він і його партія та органи влади, які очолюють його люди, є узурпаторами, і повинні бути негайно усунуті зі своїх посад», - зазначив Олег Соскін.

 

Вголос

Переглядів: 515 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: