Головна » 2012 » Грудень » 3 » Хто високо літає, той низько сідає. Хмари над головою районної ради
18:56
Хто високо літає, той низько сідає. Хмари над головою районної ради
123456

На зорі демократичних змін випурхнув на політичний олімп Володимир Горбовий на Старосамбірщині.Відразу осідлав чолову роль серед місцевого рухівського бомонду, а згодом і посаду голови  районної ради.В цій іпостасі він майже ровесник української незалежності
.

Очолюючи орган самоврядування роботу почав будувати на чутливих і популярних гаслах:патріотизм, порядність,принциповість. Це не могло не викликати  симпатію у прикарпатців і горян.

Згодом господарська і керівна стратегія мислення,комерційна струнка пана Горбового проявилась у налагодженні тісних контактів із прикордонними регіонами Республіки Польщі.Невдовзі ця ініціатива набула міжнародного статусу у вигляді асоціації "Єврорегіон Карпати- Україна".

На цій хвилі зростав авторитет п. Горбового, як лідера. Та в житті часто -густо так буває,що набута слава заколихує.За діловими контактами почали  проглядатись меркальтильні особисті інтереси, поволі губився зв'язок з мешканцями краю. Їх конкретні  біди і проблеми мало кого цікавили.

Напевно це стало причиною того, що на останніх виборах пан Горбовий не був обраний депутатом Старосамбірської районної ради, як мажоритарник, а став ним завдяки списку НРУ. Та використовуючи набутий міжфракційний "багаж" боротьби, зумів, уже вкотре, вибороти для себе місце під сонцем- голови районої ради.

На щойно минулих виборах до Верховної Ради України по 125 в.о. також вирішив зіграти своє "соло", як начальник штабу одного з кандидатів у нардепи, хоч за статусом це протирічить духу і букві закону.В той же час більше, як півроку не спромігся провести засідання  сесії  через відсутність порозуміння з депутатами. Лишень за наполяганням  останніх днями райці розглянули ряд питань життєдіяльності району, хоч принципова  розмова ще попереду.Йдеться також про надмірно роздуті бюрократичні штати райради,зловживання службовим положенням з боку його керівництва тощо.

До речі,коли ініційована райрадою комісія почала заглиблюватись у фінансовий стан справ проглядаються непомірні витрати на телефонні розмови, оплату за відрядженнями, використання пального  та службового автотранспорту в корисливих цілях. Лише за час останньої каденції ця сума, наче, перевищує 1 млн.грн.Хоч сумніваємось, що такі "апетити" передбачені в районному бюджеті для "обслуговування" керівних персон, якого б рівня вони не була?

Так це чи ні покажуть кінцеві результати перевірки, які намірені оприлюднити і обговорити в час продовження роботи сесії, яка зібралась з інтервалом у півроку.

З названих вище обставин Старосамбірська районна рада нині опинилась на межі саморозпуску, або недовір'я його голові Володимиру Горбовому.

У народі кажуть: хто високо літає- низько сідає.Який був "політ" відомо. А яке "приземлення"   дізнаємось найближчим часом?
 
Михайло Бездоганний, Старий Самбір
 
Переглядів: 1760 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Михась   (16.12.2012 18:21) [Материал]
Радуємось, що плекаємо бугаїв на державних харчах. Вони всі там далеко- за хмарами?

1 Микита   (04.12.2012 19:20) [Материал]
Треба тішитись, що є такі козаки-бурлаки.

Ім`я *:
Email *:
Код *: