Головна » 2012 » Грудень » 10 » НАЗВАНО НОВИХ “ЛИЦАРІВ БЕСКИДІВ “ на Старосамбірщині
21:52
НАЗВАНО НОВИХ “ЛИЦАРІВ БЕСКИДІВ “ на Старосамбірщині
123456
   7 грудня, підчас святкування в Старосамбірській районній раді Дня місцевого самоврядування, вшосте було названо лауреатів традиційного конкурсу "ЛИЦАР БЕСКИДІВ.

    "ГРОМАДОЮ РОКУ – 2012 визнано ГРОМАДУ м. ХИРОВА. До уваги було взято активну позицію хирівчан для проведення капітального ремонту вулиці і траси в напрямку Смільниці.

    "КРАЩИМ ОРГАНОМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ стала ТЕРШІВСЬКА сільська рада, яка власними силами виконала цілий ряд робіт по благоустрою села.

      "ЛІДЕРОМ ГРОМАДСЬКОЇ ДОВІРИназвано АНДРІЯ ЛОПУШАНСЬКОГО , за якого на виборах до Верховної Ради України проголосували понад 16240 старосамбірчан.

      "ПОДІЄЮ РОКУ без заперечень назвали приїзд у Добромиль на святкування 400-ліття заснування там монастиря св. Онуфрія Глави УГКЦ Блаженнішого СВЯТОСЛАВА.

       Звання "БУДІВНИЧОГО РОКУ удостоївся ЯРОСЛАВ ФАЛАТ. Він вніс вагомий внесок у відстоювання  для району програм Кіотського протоколу, згідно яких проводяться ремонти в Стрілківських і Хирівських школах та інтернатах.

       За поїздку в Київ для відстоювання української мови після прийняття Верховною Радою ганебного закону про мовну політику лауреатами "ДЕПУТАТ РОКУ стали ВОЛОДИМИР ВИШИВАНИЙ, ВАСИЛЬ ГОРУН та ІГОР МАКАР.

        За виставки своїх картин звання "ТАЛАНТ РОКУ здобув  художник ВОЛОДИМИР ЛУЦІВ.

         Кандидата в народні депутати ІГОРЯ ПУКШИНА за активне відстоювання інтересів  Старосамбірщини номіновано "СИМПАТИКОМ РОКУ.

         АНДРІЙ ТЯГНИБОК, який переміг у виборчому марафоні і став депутатом Верховної Ради України по виборчому округу № 125, став переможцем у номінації "ВИБІР РОКУ.

         Ще один кандидат МИХАЙЛО ГИЧКА став "КРАЯНИНОМ РОКУ. Такого лауреатства удостоївся і член Національної спілки журналістів України ІГОР ТИЛИЧКО за видання настінних календарів для рідного Кобла, а також Страшевич і Стрілок, співпрацю зі школами Лопушниці і Тернави.

          Голова районної ради Володимир Горбовий вручив лауреатам Дипломи, відзнаки і подарунки. Для учасників свята з концертною програмою виступили сімейне тріо "Струни серця і гурт з Ріпяної "Моцні бойки.

На світлині лауреати традиційного конкурсу "Лицар Бескид". В центрі голова районної ради Володимир Горбовий, крайній справа- Ігор Тиличко, член Національної спілки журналістів України

На фото номінанти конкурсу: крайній праворуч -Ігор Тиличко, член Національної спілки журналістів України, посередини світлини-голова районної ради Володимир Горбовий.

Переглядів: 648 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Нуся   (12.12.2012 13:00) [Материал]
Може в центрі стоїть старосамбірський МихайлоПаплавський.

1 Микола   (11.12.2012 20:08) [Материал]
Перед тим, як іти на пенсію Горбовий вирішив заспівати Многая літа? Кому?

Ім`я *:
Email *:
Код *: