Головна » 2012 » Грудень » 20 » Десять запитань до соратників Юлії Тимошенко.
19:59
Десять запитань до соратників Юлії Тимошенко.
123456

Юрій Полуденний
http://hvylya.org

________________


Як і більшість наших громадян, я багато років спостерігаю за політичними подіями в Україні.
І природно, за цей час у мене виникло дуже багато питань. На одну частину з них, журналісти, політики і саме життя відповіли, а на іншу - немає. Ось на них я і хотів би почути відповіді соратників Юлії Тимошенко і тих, які з нею давно, і тих, які до неї перейшли нещодавно.

1. Пролилася б кров в 2004 році, якщо б народ кинувся на штурм Адміністрації Президента, як наполегливо закликала Ю.Тимошенко? І які були наслідки цього для цілісності та незалежності України?

2. Чому у вересні 2005 року Ю.Тимошенко і деякі члени її уряду хотіли скоїти конституційний переворот та відравити у відставку президента Ющенка? Це правда, що США відмовилися їх підтримати?

3. Чому у вересні 2005 року після відставки з посади прем'єр-міністра Ю.Тимошенко через кілька днів несподівано для всіх полетіла до В.Путіна? Не знала, що їй робити далі?

4. Що пов'язує Ю.Тимошенко з В.Медведчуком, особистим другом Путіна і чому вона хотіла його призначити віце-прем'єр міністром в своєму уряді?

5. Чому Ю.Тимошенко і БЮТ в 2006 році не підписали Універсал, а в 2008 році пішли на створення широкої коаліції з В.Януковичем і Партією регіонів і на догоду кому вони діяли? Якби широка коаліція була б створена, то залишилася б Україна незалежною?

6. Чого так сильно злякалася Ю.Тимошенко в січні 2009 року в Москві, що навіть пішла на підробку директиви Кабінету Міністрів? Невже через серйозний компромат на неї у Кремля? Що ж потрібно мати на неї, щоб налякати Ю.Тимошенко так, що вона воліла в'язницю?

7. Якщо договір по газу 2009 року від Тимошенко такий хороший, то чому вона, маючи урядовий літак, особисто не прилетіла до Києва на засідання Кабінету Міністрів України та не розповіла про достоїнства цього договору і, чому вона його так довго приховувала від усіх, у тому числі і від президента В.Ющенка?

8. Чому В.Путін так любить Тимошенко, не за те, що вона у нього на гачку?

9. Під час суду над Ю.Тимошенко, ви, багато говорили про те, що вона задасть В.Ющенко як свідку багато таких питань, які поставлять його в глухий кут, але не задала жодного? Невже злякалася його відповідей?

10. Хіба не Тимошенко призвела до президентської влади В.Януковича, коли відмовилася, як їй радили, зняти свою кандидатуру перед другим туром президентських виборів в 2010 рік? І чому вона відмовилася, адже за даними соціологів президентом України, з дуже обмеженими повноваженнями став би С.Тігіпко, а Ю.Тимошенко залишилася б прем'єр-міністром з усією повнотою влади?

Мою допитливість можуть задовольнити відповіді не лише соратників Юлії Тимошенко, але і політологів, журналістів та пересічних українців.
Сподіваюся, що відповіді на ці десять запитань буде цікаві не тільки мені, але і всій Україні.

 http://hvylya.org/analytics/politics/desyat-voprosov-k-soratnikam-yulii-timoshenko.html?fb_action_ids=310601839059403&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

Переглядів: 717 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: