Головна » 2012 » Серпень » 02


Іван КАПСАМУН, фото Костянтина ГРИШИНА, «День»

Парад партійних з’їздів. Так можна охарактеризувати політичну активність партій в останні дні. Завершувала учора — з прохідних в парламент — партія «УДАР» Віталія Кличка. Атмосфера, в якій відбувався з’їзд ударівців, явно відрізнялася від того, що бачили журналісти та суспільство напередодні — на зібраннях Партії регіонів та Об’єднаної опозиції. Перші змусили дивитися свій з’їзд через екрани, навіть присутніх журналістів, і вразили всіх симбіозом совковості, багатства та пафосу. Про відкритість регіоналів мало хто говорив, всі розуміли традиції цієї політичної сили.

Другі — хоч і демонстрували повну відкритість (з’їзд проходив під відкритим небом у дворі центрального офісу «Батьківщини»), здивували своїми підходами до складання списків. Цьому підтвердження вчорашня заява народного депутата Ольги Герасим’юк. Вона сказала, що зі списку Об’єднаної опозиції її викреслив особисто Арсеній Яценюк: «У ніч перед з’їздом мені подзвонили мої друзі і сказали, що Яценюк ветував мою кандидатуру без пояснення причин. Але я через це особливо не переживаю». Сама Герасим’юк висуватиметься від партії «УДАР» по 139 виборчому округу в Одеській області.

— Пані Ольго, чому «УДАР»?

Переглядів: 732 | Додав: Oksana | Дата: 02.08.2012 | Коментарі (0)


Сьогодні, 2 серпня, у м. Турка Львівської області другий день тривають п’яті ювілейні Всесвітні Бойківські фестини «З чистих джерел».

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Переглядів: 985 | Додав: Oksana | Дата: 02.08.2012 | Коментарі (0)