Головна » 2013 » Січень » 16 » РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ.
20:16
РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ.
123456

      Четвертий рік поспіль у Самборі напередодні Нового року за старим стилем відбувається різдвяна феєрія у виконанні Народного симфонічного оркестру і солістів та хорових колективів міста. Її організатором і вдохновителем є заслужений працівник культури України, Почесний громадянин Самбора Роман Паньків. Три рази свято музики і коляди проходило в міському Народному домі, а 13 січня ц.р. у залі камерної та органної музики.

     Таким оркестром,яким є Самбірський симфонічний, не можуть похвалитися обласні центри України, не кажучи про районні. Це стосується і його солістів Ярослава Надуличного, Світлани Захарченко, Івана Хая,

Ольги Голод, Ігоря Теплого, Тетяни Коваль, яку недавно взяли в мистецький колектив. Їх у програмі феєрії доповнили виступи дитячо-юнацького хору "Світанок” міського Народного дому (Леся Мигалик), сімейний квартет родини Іваників і Сороків, ансамбль студенток училища культури, церковний хор храму Різдва Івана Хрестителя (Надія Іваник). Коли всі виконавці насамкінець заколядували "Нова радість стала, їм дружно стоячи допомогли глядачі.

 

                                                                                    Ігор Тиличко.

 

               На знімках: світлини з різдвяно-передноворічної феєрії. Фото автора.

      

Переглядів: 693 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: