Головна » 2013 » Січень » 17 » Показали на поріг з районного органу самоврядування
19:46
Показали на поріг з районного органу самоврядування
123456
 з

 15 сесія старосамбірської районної ради, яка в  терміні тривала кілька місяців,нарешті завершилась. 17 січня депутати повернулись до питання про роботу спеціальної комісії, яка вивчала стиль,зміст,форми і методи роботи органу самоврядування під керівництвом Володимира Горбового.

Оприлюднені результати , образно кажучи, ошарашили не тільки його опонентів, а і тих, хто ще донедавно вірив у чесність і порядність урядника найвищого районного рівня. Як наслідок шляхом таємного голосування 59 депутатів проголосували за виявлення недовіря голові районної ради Володимиру Горбовому.

Не виключено, що матеріалами спеціальної комісії зацікавляться  компетентні правоохоронні органи, адже йдеться  про перевищення службових повноважень, зловживання владою, відсутність вболівання за вирішення нагальних проблем регіону тощо.

На наступній сесії райці мають обрати нового керівника району. Сподіваємось що ним стане особа, яка користується повагою і авторитетом, не на словах, а на ділі дбає про розвиток старосамбірського краю.
 
Переглядів: 484 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: