Головна » 2013 » Січень » 22 » У Самборі до Дня святого Валентина хочуть підвищити туристичну привабливість міста
10:14
У Самборі до Дня святого Валентина хочуть підвищити туристичну привабливість міста
123456
У Самбірській міській раді відбулася нарада з питань розвитку туризму, на якій обговорили заходи, що відбудуться найближчим часом, і котрі безпосередньо пов’язані з питанням туристичної привабливості міста.

Як зазначають у Самбірській міській раді, передусім, йшлося про проведення у Самборі свята св. Валентина. Під час наради прозвучали пропозиції 14 лютого запропонувати самбірчанам і гостям міста концерт романтичної музики та виставку фоторобіт на означену тему в залі органної та камерної музики, а на площі Ринок – театралізовану мініатюру, фаєр-шоу, запуск у вечірнє небо міста ліхтариків у вигляді сердець, частування гарячим шоколадом та іншими смаколиками.

Нагадаємо, що про Валентинів день чули всі. Але мало хто знає, що мощі цього святого, який поплатився життям за проведення таємних вінчань, зберігаються у нас в Україні у церкві Різдва Богородиці. Її збудували 1738 року коштом подружжя Іллі та Олени Комарницьких, українських магнатів, – замість старої дерев’яної, від якої лишилися чудотворна ікона Пресвятої Богородиці. В церкві на тетраподі стоїть рака з мощами святого Валентина.

zik

Переглядів: 604 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: