Головна » 2013 » Січень » 24 » На Самбірщині найкращий в області Народний дім
00:07
На Самбірщині найкращий в області Народний дім
123456


Народний дім приміського с. Ралівка Самбірського району нагороджений дипломом Львівської обласної ради.

Такої нагороди його удостоєно за зайняте перше місце в конкурсі серед закладів культури в сільській місцевості області. Про це сьогодні, 23 січня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Роботу сільських Народних домів обласна конкурсна комісія оцінювала за такими критеріями: найкраща виконавська майстерність художніх колективів, якість та змістовність репертуару, концертна діяльність.

У цьому плані ралівчани мають чим похвалитися. При закладі культури діють народний ВІА «Сузір’я», аматорський драматичний театр «Радо», молодь займається у танцювальному та інших гуртках. Вони часто беруть участь у загальнорайонних мистецьких заходах. Зарекомендували себе і за межами Самбірщини.

Народний дім належно відремонтований. Цього домоглися завдяки турботі сільських депутатів, які на ці  потреби з власного бюджету виділили кошти, а також на участь у співфінансуванні проекту «Народний дім – соціально-культурний центр розвитку села Ралівка». Його реалізували у співпраці із Західноукраїнським ресурсним центром (ЗУРЦ).

Зік


 

Переглядів: 783 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: