Головна » 2013 » Лютий » 8 » Старосамбірська райрада з другої спроби обрала нового голову
12:40
Старосамбірська райрада з другої спроби обрала нового голову
123456


Учора відбулася шістнадцята позачергова сесія Старосамбірської районної ради Львівської області. На ній депутати обрали нового голову представницького органу місцевого самоврядування.

Ним став представник партії «Наша Україна», педагог за освітою депутат Орест Бонк. Про це сьогодні, 8 лютого, повідомив кореспондент IA ZIK.

Вибори голови райради були непростими. Складність полягала в тому, що жодна політична сила, яка представлена депутатами в районному парламенті, не мала більшості. Тому не один день тривали перемовини щодо кандидатури на голову. Та згоди так і не дійшли. В результаті на цю посаду були висунуті чотири кандидати – від «Свободи», «Нашої України», Руху та Народної партії. Жоден із них під час таємного голосування не набрав потрібної кількості голосів.

У другому турі голосування нашоукраїнець Орест Бонк доволі переконливо переміг представника Руху.

Нагадаємо, що в січні на п’ятнадцятій сесії депутати, які представляли різні політичні сили, об’єднавшись, відправили у відставку багаторічного голову районної ради Володимира Горбового. Для багатьох така єдність досі залишається загадковою.

Зік

 

Переглядів: 626 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: