Головна » 2013 » Лютий » 17 » ВИЗНАЧИЛИСЯ ЩЕ ШІСТЬ ФІНАЛІСТІВ.
20:33
ВИЗНАЧИЛИСЯ ЩЕ ШІСТЬ ФІНАЛІСТІВ.
123456

Минулої суботи продовжилися змагання спартакіади команд сільських рад Самбірщини ім. Ярослава Хомина. На цей раз у школу Нового Калинова з'їхалися спортсмени Рудківської і Дублянської зон, всього 16 колективів.

Як і в Самборі, відбулося урочисте відкриття спортивного свята. Отець Ярослав Фабіровський виголосив молитву за щасливе проведення поєдинків і окропив змагунів свяченою Йорданською водою. Їх вітали завідувач відділом освіти, сім”ї та спорту РДА, депутат обласної ради Леонід Охріменко, а також голова оргкомітету Ігор Максимів, Омелян Леськів, директор Новокалинівської школи, в якій уже вшосте проводяться зональні та фінальні змагання спартакіади, депутат районної ради Орест Янушевич. Голова районної організації ФСТ "Колос” Руслан Хомин ознайомив учасників з порядком проведення поєдинків.


.

Ні одна команда не змогла подолати у перетягуванні каната силачів з Михайлевичів, Найближчими до цього були дублянці, однак змушені були задовольнитися другим місцем. Третю сходинку посіли луківчани.

Одного за одним "клав” суперників у своїй підгрупі торішній переможець з рукоборства рудківчанин Сергій Рондяк. "Зламати” його руку міг лідер другої групи Микола Мариненко з Бабини, але не зумів. Третім був силач з Гордині Василь Таратута.

Уже з першого волейбольного поєдинку можна було зробити прогноз, хто буде першим.Як і торік не було рівних команді Гордині, яка у вирішальній грі подолала михайлевичан. Третіми були Луки.


.

Призерами з настільного тенісу стали: серед жінок - Роксолана Рибак з Бабини, Ярина Кісілевич з Місткович і Леся Даців з Гордині; серед чоловіків - Дмитро Задарко з Нового Калинова, Володимир Любчинський з Погірець та Андрій Кілочко з Калинова.

Їмость з Бабини Марія Куцик, рудківчанка Оксана Тимань і Мирослава Гінка з Гордині були першими серед шашкісток, а Микола Сов”як з Гордині,Назар Заяць з Новосілок і Михайло Ревура з Погірців серед чоловіків.

Приємно було знову побачити серед шахістів ветеранів інтелектуальної гри Теофіля Артимовича і Миколу Дуба. Посівши перше місце, вони здобули вирішальні очки для команди Дублянської ради, щоб потрапити у фінал. Друге місце за Ярославом Ригелем і Богданом Стельмахом з Михайлевич, третє –за Іваном Теленцьом та Іваном Городиським з Гордині.


.

Після підбиття підсумків зональних змагань, виявилося, що у фіналі спартакіади виступатимуть команди Гординянської, Бабинської, Михайлевицької, Рудківської, Луківської і Дубляської рад. Тиждень раніше, як уже повідомлялося, фіналістами стали спортсмени Ралівської, Кульчицької, Волебаранецької, Воютицької, Городищенської і Викотівської рад.

У п”яти попередніх спартакіадах почесним кубком Ярослава Хомина володіли команди Кульчиць (двічі), Воютич (двічі) і Біскович. Хто його на цей раз повезе додому, стане відомо в суботу, 23 лютого.

Отже, до зустрічі, шановні змагуни, у Новому Калинові!

На світлинах: у перетягуванні каната першою була команда Михайлевич; призери з рукоборства (зліва направо) Сергій Рондяк, Микола Мариненко і Василь Таратута.

Текст і фото Ігоря Тиличка.

p.s. Навівши мишкою на світлину і натиснувши побачите збільшене зображення

Переглядів: 1136 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Михайло   (17.02.2013 21:16) [Материал]
Браво! Такого видовища сільських спортярів давно не бачив у інтернеті.

Ім`я *:
Email *:
Код *: