Головна » 2013 » Березень » 7 » Таємним голосуванням звіт голови Самбірської РДА депутати визнали задовільним
15:41
Таємним голосуванням звіт голови Самбірської РДА депутати визнали задовільним
123456


  Продовжила свою роботу ХХІІ сесія Самбірської районної ради Львівської області.

Пленарне засідання розпочалося із процедури таємного голосування, щоб у такий спосіб дати оцінку  звіту голови райдержадміністрації Івану Білаку про виконання Програми соціально-економічного розвитку Самбірського району за 2012 рік.

Таємним голосуванням депутати звіт голови РДА Івана Білака з питань соціально-економічного розвитку Самбірщини за минулий рік визнали задовільним. Цим, за його словами, обранці підтвердили, що в районній раді є більшість, яка налаштована на конструктивну співпрацю між представницькою та виконавчою гілками влади, дбати про покращення життя населення краю.

Нагадаємо, що, 27 лютого, відповідно до затвердженого плану роботи Самбірської районної ради голова РДА Іван Білак на сесії райради звітував перед депутатським корпусом про виконання програми соціально-економічного розвитку району за минулий 2012 рік. Збурили обранців «свободівці», які не погодилися, щоб звіт просто взяти до відома, як це передбачалося в проекті рішення, а пропонували визнати його незодовільним.

У результаті гострих дискусій було прийнято рішення за звіт голосувати таємно. Поки виготовляли бюлетені, головуючий на сесії оголосив коротку перерву, а після неї до зали повернулося мало депутатів. Через відсутність кворуму пленарне засідання довелося перенести.

Зік

Переглядів: 722 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: