Головна » 2013 » Березень » 08

Екс-лідер СРСР Михайло Горбачов засудив останні російські закони, як такі, що «порушують права громадян». В інтерв’ю ВВС у Москві Горбачов сказав, що він був «вражений» кількома суперечливими законами, ухваленими в Росії після повернення у Кремль президента Володимира Путіна, передає Радіо Свобода.

Горбачов закликав російського президента «не боятися свого народу». Він наголосив також, що оточення Путіна повне «злодіїв і корупціонерів».

Переглядів: 578 | Додав: Oksana | Дата: 08.03.2013 | Коментарі (0)

  6 березня в чергову пожежну частину м. Самбора поступив звінок від самбірчанина. Через кільканадцять хвилин у центрі міста Самбора Львівської області чимало жителів спостерігали за незвичною картиною. На центральній площі Ринок стояла пожежна машина, а по шатровому даху двоповерхового житлового будинку ходили два чоловіки у спецформі. Поруч з водостічною трубою до фасаду була приставлена висока драбина, яка діставала самої ринви.

Пожежників викликав літній чоловік, що живе у цьому будинку. З’ясувалося, що його улюблений коричнево-сірий кіт на ім’я Михайло якимось чином опинився на даху, а злізти з нього протягом тривалого часу сам не міг, бо не знаходив виходу. Тому щирий любитель домашніх тварин вдався до послуг рятівників. А вони відгукнулися на його прохання.  

Після намагання двох висотників упіймати на даху кота Михайла, він тим часом на очах у всіх цікавих водостічною ринвою підліз до труби, але спуститися нею на землю йому не вдалося – застряг у дирі. Тут його за допомогою приставленої драбини витяг із пастки третій рятівник  і передав домашнього мишолова щасливому господареві.

Переглядів: 846 | Додав: Oksana | Дата: 08.03.2013 | Коментарі (2)